Pannenkoekenpret! 6 leuke pannenkoekenrestaurants in de regio!

10 juli 2018
Welk kind houdt er niet van: pannenkoeken! Geen zin om zelf te bakken? Wij hebben een paar gezellige adresjes in de regio Rotterdam verzameld waar je heerlijke pannekoeken kunt smullen:
Tasman.
Bij Tasman. in Rhoon kun je kiezen uit heel veel soorten pannenkoeken, dus er zit er altijd wel een voor iedereen bij! Ze maken hier trouwens ook zelf het lekkerste ijs!

Restaurant SAAM
Hier kun je kiezen uit 35 verschillende pannenkoeken met klinkende namen als Retourtje Engeland, The Jungle, Knuffelpannenkoek en Oma's favoriet!De Pannenkoekenboot
Aan boord van de Pannenkoekenboot kun je smikkelen van pannenkoeken, terwijl je langs de mooie skyline van Rotterdam vaart.

Pannenkoekenhuis De Nachtegaal
Sluit een fijne wandeling in het Kralingse Bos af met een heerlijke pannenkoek volgens een eeuwenoud recept bij De Nachtegaal.

De Pannenkoekhut
Bij dit fijne pannenkoekadresje op het terrein van Outdoor Valley vind je altijd een pannenkoek de je lekker vindt! Je stelt ‘m namelijk zélf samen! Kies je beslag, formaat en topping (van zoet to hartig) en hij wordt voor je gebakken.

Schollebos
Oer-Hollandse poffertjes en pannenkoeken in wel 40 verschillende smaken staan er bij Pannenkoek - Petit Restaurant Schollebos op het menu! Fijne plek om neer te strijken na een wandeling in Het Schollenbos en het daarin gelegen avonturenbos Ravottia.


Tip: meer fijne eetgelegenheden waar de kids het naar de zin hebben, vind je in ons overzicht met kindvriendelijke restaurants.