Bij deze lokale winkels scoor je de leukste sint- en kerstcadeaus

6 november 2023
Bij Kidsproof zijn we fan van lokaal! Bij dat ene mooie speelgoedwinkeltje op de hoek of die leuke kinderwinkel doen wij graag onze inkopen, ook voor de feestdagen! We hebben een paar pareltjes voor je op een rijtje gezet en daarnaast een paar cadeautips verzameld voor als je niet in de gelegenheid bent om naar de winkel te gaan!
Bij deze lokale winkels in de regio vind je leuk cadeautips
Mooi bij Mamamo 
In de gezellige familieconceptstore met kindvriendelijke koffiebar Mamamo vind je naast heerlijke koffie, taart, ontbijt en lunch ook de leukste cadeautjes van merken als Djeco, Mushie en Jellycat. Ze hebben ook een fijne webshop!  




Leuke Buuf!  
De 2 dames van Buuf verkopen in hun conceptstore in Kralingen superleuke nieuwe en tweedehands kinderkleding en betaalbare cadeautjes voor het hele gezin! Ga er zeker vooral óók even langs voor de originele Rotterdamse lekkernijen! 
  



Happy van Hunnie
Van kinderwinkel Hunnie in Hillegersberg worden we altijd hebberig! Alles is hier leuk, van de grappige cadeautjes en de educatieve spellen tot de mooie boeken en houten speelgoed. Snuffel in het uitgebreide assortiment en je vindt zéker iets passends. En je cadeautje wordt ook nog eens heel feestelijk ingepakt!   




Kinderboekenparadijs De Geheime Tuin
Kinderboekwinkel De Geheime Tuin is een echt Rotterdams pareltje. Je vindt er de nieuwste kinderboeken, maar ook de mooiste klassiekers en van de eerste babyboekjes tot spannende jeugdliteratuur en natuurlijk sprookjesboeken! Struin vooral ook tussen de knuffels, leuke kleine cadeaus en kaarten, want je slaagt geheid.     




De blijmakers van Juffrouw Pollewop
In het centrum van Dordrecht vind je hét duurzame kinderwarenhuis van Juffrouw Pollewop! Al rondstruinend tussen het fantasierijke speelgoed, de fijne hobbymaterialen en de duurzame kinderkleding vind je zeker genoeg leuke cadeautjes waar je iemand blij mee kunt maken! 




Spelletjeswalhalla 4 Your Games
Zijn jullie thuis gek op spelletjes spelen? Dan moet je zeker eens binnenstappen bij spellenspeciaalzaak 4 Your Games in Dordrecht! Je kijkt je ogen uit, zóveel gave bordspellen, miniatuurspellen, puzzels, breinbrekers en nog veel meer! 



Speur online naar de leukste cadeautjes voor Sinterklaas en kerst 

Geen tijd om de deur uit te gaan om te winkelen? We hebben hieronder nog een paar originele cadeautips die je online kunt shoppen.

Uniek houten speelgoed 
Het prachtige houten speelgoed van webshop BYJJO is van hoge kwaliteit, met veel liefde gemaakt én gaat ook nog eens superlang mee! Van taal- en rekenspeelgoed tot een houten speelkeuken, alles is duurzaam en handgemaakt. Onze favoriet? De barista set!




Pakketje vol plezier
 
Bij Pakje Plezier vind je originele knutselpakketten uit restmaterialen, waarmee kinderen lekker kunnen fantaseren, proberen en hun creativiteit ontwikkelen. De inhoud van ieder pakket is uniek en blijft dus een verrassing! Toch even zelf kijken? In Rotterdam en omgeving is Pakje Plezier bij een aantal winkels te koop, check ze hier




Racen door Rotterdam
Met je speelgoedauto over de Coolsingel rijden…! Het kan met het speelkleed Rotterdam van @Cityplay. Ze hebben van een aantal plaatsen in Nederland, waaronder Rotterdam, een eigen kleed gemaakt met leuke details en herkenbare gebouwen. Er is ook een kleed van De Kuip, Spijkenisse en Dordrecht! Check hier alle speelkleden





We love local! In en om Rotterdam vind je gelukkig veel gave winkels met volop tips en ideeën voor de leukste cadeaus voor kids. We verzamelen ze op onze site. Mis je er eentje die in ons overzicht met kinderwinkels niet mag ontbreken? Laat het ons weten via rotterdam@kidsproof.nl!