Avontuurlijk spelen!Terug naar het overzicht

De Ballebak biedt onbeperkt speelplezier voor kids van 0 t/m 12 jaar!
Met één van de grootste speelstructuren van Nederland heb je waanzinnig veel speelplezier bij De Ballebak. Je vindt hier onder andere springkussens, ballenbakken, klim-, klauter- en glijmogelijkheden op verschillende niveaus. Dit alles staat met elkaar in verbinding.

De speeltuin is ingedeeld in twee aparte gedeeltes. Een wat kleiner gedeelte voor de leeftijd van 1 t/m 4 jaar en een groter gedeelte voor de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Dus de peuters kunnen ongestoord spelen in hun eigen speelgedeelte.

Bij droog weer is ook de buitenspeeltuin geopend. Hier kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven op één van de vele andere speeltoestellen.

De Ballebak is toegankelijk voor losse bezoekers. Wil je met een grote groep komen of wil je je verjaardag hier komen vieren dan kun je gebruikmaken van één van de arrangementen (vanaf € 9,- per kind).

Kijk voor meer informatie over De Ballebak op de website via de roze button!

De Ballebak Rotterdam Ommoord

Ommoordsehof 3
3056 JR Rotterdam
Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.
Zaterdag en zondag van 10.00 tot 19.00 uur.

Afwijkende openingstijden of gesloten op feestdagen.
Prijs Entree 1 t/m 12 jaar € 6,50. Ouders en begeleiders gratis. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op safari!

Op safari!

Ga deze zomer mee op safari… door de mais! Haal bij Boerderij Het Lansingerland een rugzakje op met drinken, een appel en een reisgids en volg de spannende route door de mais! Uitgespeurd? Neem een kijkje in de koeienstal. Je mag de koeien voeren!

Laarzen aan en gaan!