Deltapark Neeltje JansTerug naar het overzicht

Kom naar familiepark Neeltje Jans en leer alles over de Deltawerken en de Oosterschelde.
Onze Deltawerken zijn beroemd in de hele wereld....die moet je dan ook een keer in het echt zien. Heel bijzonder!

Bezoek de nieuwe tentoonstelling de Delta Experience, een indrukwekkende 3D animatie in een panorama die de bezoeker de allesverwoestende kracht van het water laat ervaren! 

Er is alleen nog veel meer te doen op het eiland Neeltje Jans. Zo kun je een bezoek brengen aan het grootste zeeaquarium van Zeeland. Sta ook in oog met tropische haaien of andere kleurige zeedieren. Of wat dacht je van zwemmen met zeeleeuwen en haaien? Cool toch!  

Maar Neeltje Jans heeft ook een waterpark, vanaf 1 mei 2016 weer open. Maak hier je eigen waterval, bedien de sluisjes of maak een rit van de waterglijbaan. Wie blijft het langste droog?

Met de rondvaartboot kun je kennismaken met de unieke natuur van de Oosterschelde. Wie weet spot je er zeehonden of bruinvissen!

Leuke actie: in de zomervakantie krijg je online een korting van € 4,- per persoon op je entreekaartje! 

Kijk voor alle activiteiten op Neeltje Jans, de tarieven en het reserveren van kaartjes op de website. Klik hiervoor op de roze button.

Lekker uiteten met de kids? Kijk eens op Kidsproof voor een overzicht van kindvriendelijke restaurants.

Deltapark Neeltje Jans

Faelweg 5
4354 RB Vrouwenpolder
Openingstijden Van 28/3 t/m 1/11 dagelijks van 10.00 - 17.00 uur Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nationale Voorleesdagen online

Nationale Voorleesdagen online

Je kind voorlezen is belangrijk én superleuk! Ga tijdens de Nationale Voorleesdagen (26 jan t/m 5 febr) naar het online programma van Bibliotheek Rotterdam: o.a livestream met de schrijver van het Prentenboek van het Jaar, voorleestips en -filmpjes! Check ook de 50% kortingsactie!

Naar alle online activiteiten