Een beestachtig leuk uitjeTerug naar het overzicht

Ga op avontuur als Ranger in het Dino Experience Park of sla een balletje bij Jurassic Golf.
Ga op avontuur als Ranger in het Dino Experience Park! Spelenderwijs kom je hier van alles te weten over de dieren die miljoenen jaren geleden de aarde bevolkten. 

Volg met je Ranger Paspoort een speurtocht langs 70 levensechte dino's. Spot de lange nek van de Diplodocus en luister naar het gegrom van de T-Rex in het Dino Experience Park. Graaf zelf een dinoskelet op, doe mee met Jurassic Gym, leef je uit in de Jump Zone of speel minigolf tussen de dinosaurussen. Ben je een échte avonturier? Dan durf je misschien onze levensechte T-Rex te bezoeken in de Danger Zone.

Ook kan er lekker gespeeld worden in de grote speeltuin op het middenterrein van het park: uitkijktoren met glijbaan, hindernisparcours, schommels, kabelbaan en nog veel meer speeltoestellen!  

In het andere deel van het park kun je tussen de levensechte dino's en fossielen een potje minigolf spelen bij Jurassic Golf, als je durft! Een leuke 18-holes adventure golfbaan met uitdagende holes, stroompjes, een grot en watervallen!     

Let op: voor het Dino park en Jurassic golf koop je ieder een apart ticket. 

Er valt voor jong en oud genoeg te beleven in het Dino Experience Park! Voor meer informatie klik je op de roze button.

Uit eten met de kids? Check de kindvriendelijke restaurantjes!

Dino Experience Park en Jurassic Golf

Sluisdijk 15
2809 NA Gouda
Openingstijden Open op woensdag, zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur
In de vakanties zijn er ruimere openingstijden, check hiervoor de website
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Schone stad

Schone stad

In juni zijn de Schone Stad DOE-dagen in Rotterdam! In dit thema organiseert Bibliotheek Rotterdam toffe activiteiten voor kinderen. Doe de Zwerfie Afvalbingo, ontdek de wereld van Inzameling, Reiniging en Scheiding van afval, zing het rommellied, word afvalheld en meer!

Check alle activiteiten