• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Dieren kijkenTerug naar het overzicht

Kinderboerderij De Bokkesprong is een rustpunt, waar veel groen is en allerlei activiteiten plaatsvinden.
Een bezoek aan De Bokkesprong is de moeite waard om de verscheidenheid in dieren te bekijken. Zoals runderen, varkens, geiten, schapen, paarden, ezels, konijnen, cavia’s, kippen, kalkoenen en volièrevogels.

Voor voorlichting over landbouwhuisdieren kun je ook terecht op De Bokkesprong. De medewerkers geven graag advies over de verzorging. Op het terrein van De Bokkesprong is een kleinschalig ecologisch beheerd stuk groen ontwikkeld, het bokbos.

In het bokbos zie je het resultaat van natuurontwikkeling. Vele insecten en vogels hebben hier hun thuishaven gevonden. Breng op de boerderij een deel van je vrije tijd door en help met klusjes en het voeren van dieren!

Meer weten over de kinderboerderij? Klik dan op de roze button! Een compleet overzicht van dierenuitjes vind je in ons overzicht bij de categorie Eropuit!

Kinderboerderij De Bokkesprong

Tjalklaan 90
3028 JK Rotterdam
Openingstijden De kinderboerderij is iedere dag geopend van 8.15 uur tot 16.30 uur, behalve eerste kerstdag en nieuwjaarsdag. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Waanzinnige belevenis

Waanzinnige belevenis

Een superleuk gezinsuitje is de Euromast! Ervaar de roterende panoramalift Euroscoop met zijn kleurrijke lichtshow, swingende beats, waanzinnig 360° uitzicht én een glazen vloer! Ook is er voor kids een leuke speurtocht!

Naar de top!