Molens van KinderdijkTerug naar het overzicht

Ga terug in de tijd in een avontuur vol wieken, water en wilskracht in Kinderdijk!
Werelderfgoed Kinderijk geeft je een kijkje in het verleden waar van alles te zien, doen, leren en ontdekken valt, of je nu jong of oud bent!

Bij Museummolen Blokweer stap je het leven van de jaren '50 uit de vorige eeuw binnen. Hier ontdek je hoe de vroegere bewoners kookten, de was deden, ontspanden en sliepen. De molenaar laat zien hoe de molen na 400 jaar nog steeds werkt!

Ga aan boord van rondvaartboot De Hopper Prins Friso en bezoek het Wisboomgemaal, ervaar hoe je in een kleine bedstee slaapt in Museummolen Nederwaard en kijk een film over de geschiedenis van Kinderdijk in Hulpgemaal De Fabriek.

Kom je langs? Voor meer informatie klik je op de roze button.

Uit eten met de kids? Check de kindvriendelijke restaurantjes!

Kinderdijk

Nederwaard 1
2961 AS Kinderdijk
Openingstijden Dagelijks van 09:00 tot 17:30 uur Prijs Online ticketprijs € 8.00 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tof vertelfestival!

Tof vertelfestival!

Kinderen hangen aan de lippen van de vertellers tijdens het superleuke Vertelfestival (4+) op 22 en 26 september in Bibliotheek Rotterdam! Ze beleven de grappigste, spannendste en mooiste avonturen, al luisterend naar verhalen van over de héle wereld! Gaan jullie mee op avontuur?

Check locaties en tijden