• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Waarom een Rotterdampas?!Terug naar het overzicht

Meer gratis activiteiten, meer korting op toffe uitjes en meer plezier met de Rotterdampas!
Wil je meer gratis activiteiten kunnen doen of korting ontvangen op toffe uitjes? Met een Rotterdampas kun je gratis of met korting superveel leuke dingen doen in en om Rotterdam. Van zwemmen tot uiteten en naar het theater. Koop een pas, kies een uitje, laat je pas zien bij de partner en geniet van een leuke dag!
 
Het maakt niet uit waar je woont, iedereen kan de Rotterdampas bestellen. Voor de pas betaal je standaard € 65,-, maar als je in Rotterdam of een deelnemende gemeente woont, een lager inkomen hebt of studeert, dan kun je in aanmerking komen voor een pas tegen een lager tarief. 

Wat je krijgt? Een jaargids vol acties die een pasjaar lang geldig zijn, elk seizoen een nieuw magazine met de leukste acties en reviews en mails met minimaal 50% korting. En extra leuk, op de Mijn Pas pagina kan je precies zien wat je bespaard hebt!

De Rotterdampas bestellen? Klik dan op de roze button.

Niks missen van Kidsproof? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

WonderBouwWeken

WonderBouwWeken

Toffe kinderworkshop op woensdag in de vakantie bij het Nieuwe Instituut: bouw een diorama van de toekomst. Wonen we dan onder de grond? Jij bepaalt! Doe ook het leuke spel Wie-wat-welke-wij en ga op een Zoöp zoektocht door het museum.

Komen jullie ook?