SS RotterdamTerug naar het overzicht

Bezoek de boeg, neem een kijkje in het stuurhuis of leer met Kapitein Kaap van alles over het schip!
Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft het ss Rotterdam vele wereldzeeën bevaren. Speciaal voor kinderen zijn er twee rondleidingen die erg leuk zijn om aan mee te doen!

Uitzicht vanaf de brug
Bezoek met deze rondleiding de boeg en de brug, neem een kijkje in het stuurhuis en spiek in de achterliggende ruimten. Deze tour laat zien wat een groot cruiseschip allemaal in huis heeft en hoe het leven aan boord er vroeger uitzag. 

Rondleiding Uitwaaien & Zwaaien
Met Kapitein Kaap en zijn vrienden leren kids van alles over het schip. Beantwoord tijdens de Uitwaaien & Zwaaien Rondleiding alle vragen en schrijf ze snel op in het Kapiteins Paspoort. Als je alles hebt ingevuld ontvang je een echt Kapiteins Diploma. 

Kijk voor alle informatie op de website via de roze button. 

Wil jij nog meer leuke dingen in Rotterdam doen? Bekijk dan snel onze Eropuit tips!

SS Rotterdam

3e Katendrechtsehoofd 25
3072 AM Rotterdam
Openingstijden Dagelijks geopend tussen 10.00 en 17.00 uur. De laatste starttijd is 16.00 uur. Reserveren niet nodig. Prijs 0-3 jaar gratis. 4-12 jaar: € 7,50. Volwassenen € 12,50. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste binnenspeeltuinen in en om Rotterdam

De leukste binnenspeeltuinen in en om Rotterdam

Bij deze leuke binnenspeeltuinen en overdekte speelparadijsen in de omgeving van Rotterdam kunnen de kids zich heerlijk uitleven. Ballenbak, glijbanen, peuterhoek, bouwblokken en nog veel meer voor een ochtend of middag speelpret.

Dit zijn ze!