Zeepjes makenTerug naar het overzicht

Nodig al je vriendjes uit om samen zeepjes te maken met het Zeep Kids pakket van Jojoli!

Wil je je vriendjes verrassen met iets origineels? Kies dan voor het Zeep Kids pakket en maak zelf zeep! De kist is gevuld met al het nodige materiaal voor een leuk en geslaagd kinderfeestje om de kinderen zelf zeepjes te laten maken.

Zo vind je in het pakket een duidelijke gebruiksaanwijzing, verschillende gietvormen, kleuren, glitters, geurolie en voor iedereen een eigen zeepgietmal met vormpjes om meerdere zeepjes te maken. Met oogjes en glitters worden de zeepjes nog mooier gemaakt. Ook de verpakking waar de zeepjes na afloop in worden meegenomen wordt door de kinderen versierd. De materialen hiervoor zijn meegeleverd. Tot slot krijgt ieder kind een zeepdiploma.

Het zeeppakket zorgt voor 1,5 uur maakplezier, daarna moeten de zeepjes nog een uur drogen. Dit feestje is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, onder begeleiding van 1 volwassene.  

Eropuit met de kids? Op Kidsproof.nl vind je de leukste uitjes voor kinderen!

 

Jojoli

Lübeck 24
2993 XS Barendrecht
Openingstijden Op basis van reservering. Prijs € 32,50 voor 4 kinderen. Een pakket voor 8 deelnemers kost € 54,50. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De magie van Doornroosje

De magie van Doornroosje

Het beroemde sprookje van het meisje dat 100 jaar slaapt komt tot leven in de onvergetelijke voorstelling Doornroosje (4+)! Met de betoverende muziek van Tsjaikovski door het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Zondag 24 september in de Doelen.

Kom ook naar het leuke voorprogramma!