Feestje bij de MariniersTerug naar het overzicht

Een middag als marinier op missie met je feestje? Het kan in het Mariniersmuseum (vanaf 8 jaar)!
Zoek je een stoer kinderfeestje? Vier dan je feestje in het Mariniersmuseum!

Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee voor een middag op een militaire missie zoals de mariniers doen! Mariniers zijn zeesoldaten, die vaak naar het buitenland worden gestuurd om te helpen de vrede te herstellen of een conflict te voorkomen. Zo'n missie kan in de warme jungle zijn of in de ijzige kou. De mariniers moeten als team goed kunnen samenwerken. Lukt het jou en je team om de missie in het museum samen tot een goed einde te brengen?

Hebben jullie de missie volbracht, dan kun je ook nog het museum bezoeken! Stap ook in de Landrover of aan boord van een inbeslaggenomen piratenboot, bedwing de stormbaan en doe het schietsimulatie-spel! 

Een kinderfeestje duurt ongeveer 2 uur. In de workshopruimte De Kajuit kun je een zelf meegebrachte taart eten. Naderhand krijgen alle kids een leuk cadeautje.

Wil je meer informatie of het feestje meteen boeken? Klik dan op de roze button.

Tip: Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontdek nog meer leuke tips!

Mariniersmuseum

Wijnhaven 7-13
3011 WH Rotterdam
Prijs € 7,50 per kind, de begeleiders betalen regulier tarief. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mooi muzikaal verhaal

Mooi muzikaal verhaal

De krekel zou elke dag jarig willen zijn, de duizendpoot wenst nieuwe schoenen en de eekhoorn wil voor iedereen een lied maken. Beleef het mooie, muzikale verhaal De liefste wens (6+) met het Rotterdams Philharmonisch Orkest op zondag 2 april in de Doelen.

Met tof voorprogramma!