• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
De allerleukste kampen
Vakantiekampen

De allerleukste kampen

Wij verzamelen de leukste vakantiekampen, zomerkampen, herfstkampen en sportkampen voor je!

In de regio Rotterdam en Dordrecht voor overdag, óf iets verder weg met overnachtingen, er zijn zoveel leuke kampen voor kinderen!

Filteropties

Leeftijd
totaal 47 resultaten
Pagina: 12
totaal 47 resultaten
Pagina: 12

Zoek je een leuk vakantiekamp voor je kind in de regio Rotterdam?

In de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Schiedam is er veel keuze uit leuke vakantiekampen & zomerkampen voor kinderen: denk aan een voetbalkamp, hockeykamp, ponykamp, musicalkamp, danskamp, surfkamp, tenniskamp, taalkamp, zeilkamp, survivalkamp, tweedaagse of driedaagse.

Kies je voor jouw kind een kamp met of zonder overnachting? Wist je dat er al ook leuke dagkampen en dagactiviteiten zijn voor kinderen? In de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Schiedam, en iets verder weg, heb je keuze uit creatieve kampen, sportkampen, muziekkampen en meer.

Alle zomerkampen voor kinderen in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Schiedam

Op Kidsproof Rotterdam vind je alle leuke kampen voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Rotterdam, Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs en Spijkenisse!

Je vindt hier vakantiekampen voor schoolvakanties zoals de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd.