• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

6x terras met speeltuin

12 april 2024
In onze regio zijn zoveel leuke terrasjes te vinden! Lekker een eindje fietsen en dan ergens neerploffen voor een verkoelend drankje of een hapje eten. Dan is het erg fijn als de kinderen zich ook vermaken. Wij hebben wat leuke terrassen mét speeltuin voor je. Onderaan vind je ze op de kaart!
Het terras op met de kinderen

Bie Heintje - Ootmarsum

In Oud Ootmarsum, verscholen tussen het prachtige Twentse landschap, ligt vakantiepark De Witte Berg. Mét een geweldig restaurant: Bie Heintje. Dit is de ideale rustplaats na een fietstocht of wandeling met de kinderen. Naast een buitenspeeltuin met springkussen is er een hele toffe binnenspeeltuin. En het leukste is, je kunt er ook nog heerlijk eten!

Kampkuiper - Harbrinkhoek

Neem gezellig plaats op het terras van Kampkuiper in Harbrinkhoek. Terwijl jullie genieten van een hapje of een drankje, kunnen de kinderen zich ondertussen gezellig vermaken in de speeltuin, snoepend van een heerlijk softijsje. Voor de kleine en de grote honger ben je hier ook aan het juiste adres. De kok maakt graag wat lekkers voor jullie klaar.

Rouwers - Tilligte

Tussen Ootmarsum en Tilligte ligt Cafe Restaurant Rouwers. Perfect voor een (actieve) pauze tijdens een fietstochtje.
Vanaf het terras kijk je op de grote speeltuin, zonder dat je er midden in zit. Ook met slecht weer een goed adres, want binnen is ook een kleine overdekte speelruimte. Kom genieten van de Twentse gastvrijheid.

glijbaan bij Rouwers

Klein Afrika - Oldenzaal

Een middagje zonnen en spelen op Het Hulsbeek maakt hongerig. Laat er nou een fantastisch restaurant zijn aan de rand van Het Hulsbeek, waar je heerlijke pannenkoeken (of wat anders) kan eten: Klein Afrika! Terwijl je wacht op je gerecht, kun je nog lekker even uitrazen in de geweldige speeltuin of een rondje langs de vele dieren lopen.

Restaurant Booms Jans - Lattrop

Op Camping de Rammelbeek vind je dit sfeervolle restaurant met fijne menukaart én terras. Naast het terras kunnen de kinderen spelen op het springkussen en de glijbaan. Ook perfect voor een korte pitstop - ze hebben heerlijk softijs!

Else am See - Schüttorf (DE)

Heb je zin in een dagje relaxen met de kinderen? Neem dan je handdoek mee, een luchtbed, een bal, wat te drinken en een schepje (en de kinderen natuurlijk) en ga bij Ootmarsum de grens over richting de Quendorfer See. Zoek daar een plekje uit, dicht bij het grote speeltoestel, en neem voor de lunch lekker plaats op het terras van restaurant Else am See.

Er nog veel meer leuke opties. Je vind deze, en nog meer grote speeltuinen, op onze handige kaart in Google Maps!

Meer fijne adresjes vind je in onze categorie Uit Eten