De gezelligste kerstmarkten in en rondom Twente

20 november 2022
Kerstmarkten zorgen voor de ultieme kerstbeleving! In en om Twente én over de grens in Duitsland vind je altijd veel kerstmarkten die je met het hele gezin kunt bezoeken.
Kerstmarkt Tierpark Nordhorn
Kerstmarkten maken de weken rond kerst en oud en nieuw altijd extra sfeervol! En ze zijn zo gezellig om met het gezin te bezoeken. Even wat lekkers drinken, de kraampjes langs... maar de kinderen willen meer! Hieronder tippen we de gezelligste kerstmarkten in en rondom Twente.

Winter Wonderland

Van 8 december t/m 8 januari is er weer van alles te beleven in de binnenstad van Enschede tijdens Winter Wonderland. De ijsbaan op de Oude Markt is er gelukkig ook weer.

Kerstmarkt Delden 

Op zaterdag 16 december worden de Langestraat en de directe omgeving in het centrum van Delden weer omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt.

Oldenzaal in kerstsfeer

Dit jaar kun je weer 2 dagen lang genieten van de gezellige kerstmarkt in Oldenzaal. Daarna de ijzers nog even onder en rondjes schaatsen op de ijsbaan onder de Plechelmustoren.

Winters Almelo

Zaterdag 16 en zondag 17 december kun je weer gezellig de kerstinkopen doen en genieten van het kerstprogramma op het kerstplein ”De Koornmarkt” in hartje Almelo.

Kerst koopavond in Borne

Op zaterdag 16 december is er een gezellige koopavond in het teken van kerst "Shopping by candlelight" in het verlichte centrum van Borne. Ook de ijsbaan staat weer op het Dorsetplein.

Kerst en kunst Ootmarsum

Op zaterdag 9 en zondag 10 december kun je in het historische centrum van Ootmarsum genieten van een magische kerstmarkt

Kerstmarkt Hengelo

Van 20 t/m 24 december verandert het Brinkplein in Hengelo en een gedeelte van het marktplein in een sfeervolle kerstmarkt

Historisch Schouwspel en wintermarkt Den Ham

Een fantastisch schouwspel met gezellige wintermarkt in Den Ham op zaterdag 9 december, waarin zo’n 150 mensen authentieke gebeurtenissen uit het eigen verleden naspelen. 

Kerstmarkt Diepenheim

Zoek je de perfecte plek voor originele kerstcadeaus en leuke optredens? Kom dan zondag 10 december naar de sfeervolle kerstmarkt in Diepenheim.

Kerstmarkt Denekamp

Proef de kerst op het gezellige en nostalgische kerstplein in Denekamp. Met levende kerststal.

Christmas Fair Losser

Het Raadhuisplein in Losser wordt op 17 december weer omgetoverd tot een sfeervol kerstlandschap met versierde kerstbomen, vuurkorven, kerstmannen en sfeerverlichting. Komen jullie ook naar de Christmas Fair in Losser?

Kerstmarkt in Tierpark Nordhorn

Van 1 t/m 10 december is er weer een gezellig opgezette kerstmarkt in familiedierentuin Nordhorn!

Kerstmarkt Bad Bentheim

De kerstmarkt in het ‘bergstadje’ Bad Bentheim is niet alleen een van de gezelligste, het evenement is ook uniek. 

Kerstroute tuincentrum Borghuis

Bij tuincentrum Borghuis in Deurningen is de kerstshow weer te bewonderen. Waan je er in een sprookjesachtige winterwereld met o.a. miniatuur winterhuisjes en een echte Borghuis express!

Voor meer kerstmarkten of andere activiteiten in de kerstvakantie, neem je een kijkje in onze uitgebreide Uitagenda! 

Prettige kerstdaag'n en gluk in'n tuk!

Liefs Lotte