Meivakantie in Twente

21 april 2023
De vogels fluiten, de bloemetjes bloeien en de zon begint weer te schijnen - dat kan maar één ding betekenen: het is meivakantie! Heerlijk genieten en natuurlijk nieuwe avonturen beleven. Waar kun je dat beter doen dan in Twente? Wij hebben de meest spectaculaire, verrassende en originele activiteiten voor jou en je gezin op een rijtje gezet.
Meivakantie in Twente

Fishing Adventure

Ontdek ons nieuwste pareltje: Fishing Adventure in Enschede! Breng samen met het gezin een dagje door aan de visvijver. Of je nu een ervaren visser bent of het nog nooit hebt gedaan. Eten, drinken en ijsjes zijn daar te krijgen.

Heel veel familiefilms

Superkat Maurice bedenkt een geniepig plannetje, Mavka probeert haar dorp te beschermen tegen de mens en ook de broers Mario & Luigi zijn te zien op het witte doek. Fantastische films weer bij Kinepolis Enschede!

Maker Festival Twente

Hét familiefestival gaat on tour door Twente! Bezoek een van de Maakdag festivals bij jou in de buurt en stap in een wereld van maken, ontwerpen, robotica, kunst en media. Kom in de 'maker-mood'!

Nieuw: Fun Bowling

Naast de bestaande indoor speeltuin, trampolinepark en Glow Minigolf is er een nieuwe activiteit aan Funzone Enschede toegevoegd: Fun Bowling. De baan opent naar verwachting in de meivakantie.

Zeemonsters bij De Museumfabriek

Bij De Museumfabriek ervaar je de betoverende wereld van zeemonsters en het leven in de oceaan deze meivakantie. Alle activiteiten zijn aangepast op dit spannende thema. Voor elke leeftijd is er een leuke en creatieve activiteit.

Meivakantie bij Oyfo

Wil je in de meivakantie een leuk uitje beleven? Bezoek dan Oyfo in Hengelo en geniet samen van de AI-Catcher tentoonstelling. Daarnaast kunnen kinderen ook creatief aan de slag met diverse maak-activiteiten.

Zondag braderie in Almelo

Op de laatste zondag van de meivakantie is er weer een gezellige Zondag Braderie op de Woonboulevard Almelo. Deze keer zijn er populaire TV helden om te knuffelen of mee op de foto te gaan. En er is nog veel meer te doen!

Lammetjesdagen bij De Flierefluiter

Bezoek de De Flierefluiter in de meivakantie. Er worden lammetjes geboren, die je mag knuffelen in de weide. En er zijn de gehele vakantie allerlei extra leuke dingen te doen op de leukste speelboerderij van het Oosten!

Big Bang Festival

Zondag 7 mei wordt een bruisende dag vol muziek, theater, creatieve workshops. Het Willem Wilminkplein, Metropool Enschede en het Wilminktheater worden omgetoverd tot een avontuurlijk en muzikaal labyrint voor kinderen.

Archery tag & Tubing

Combineer een spectaculaire afdaling van de piste op een opgeblazen band met een spannende strijd met pijl en boog bij Archery Tag. Bij Skicentrum Moser boek je een fantastische combi voor je kinderfeestje óf een middagje uit.