Speelbos Sallands HeuvelrugTerug naar het overzicht

Klimmen en klauteren, een hut bouwen of kliederen met water. Vies worden mag!

Volg de eekhoorntjes in het bos en je vindt allerlei leuke dingen om te klimmen en klauteren, slingeren en schommelen. Zet je zintuigen op scherp en bekijk, beluister en voel het bos. Een tocht langs kuilen, geulen, hellingen, bruggen en burchten. Maar ook genoeg plek om te struinen en zelf een hut te bouwen.

Voor deze route zijn ook doe-boekjes verkrijgbaar bij Buitencentrum Sallandse Heuvelrug. Ga mee op pad met Jonas de Eekhoorn of zijn jongere broertje Joep en beleef de leukste avonturen op de speelbosroute.

Wist je dat ze een super gave boswachters boomhut hebben en een gave tokkelbaan?!

De route is gratis toegankelijk. Kosten routebeschrijving: € 0,50. Leeftijd doe-boekjes: Joep 4-8 jaar, Jonas 8-12 jaar. Kosten: € 1,50 per boekje.

Zin in een kop koffie met huisgemaakte lekkernijen? Ga dan na de route gezellig even zitten bij Buitengewoon Lekker, het kindvriendelijke restaurant bij Buitencentrum Sallandse Heuvelrug.

Tip: Kijk ook eens bij onze categorie Kinderfeestjes voor de leukste inspiratie van jouw feestje!

De Sallandse Heuvelrug

Grotestraat 281
7441 GS Nijverdal
Prijs Zie tekst Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De Lichtfabriek

De Lichtfabriek

Deze herfstvakantie kan je in De Museumfabriek spelen met licht! Met je zaklamp kan je op zoek naar ontsnapte insecten, voor museumbewaker spelen en uilen spotten.

Wat is er allemaal te doen?