• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

De IJskuipTerug naar het overzicht

Boeoe....ren Softijs! Ambachtelijk gemaakt; dat is Twentsiliaans genieten bij De IJskuip!

Schep- en softijs en eigengemaakte koffie op het boerenerf bij De IJskuip in Denekamp! Dat wil je toch na een heerlijk fietstochtje langs het kanaal Almelo-Nordhorn.

Binnen kun je gezellig zitten, maar bij mooi weer is het nog lekkerder om op het terras je ijsje te eten, met uitzicht op het water en de koeien, kalfjes, kippen en varkens. Op het boerenerf is altijd wat te doen, de varkens en de kippen worden gevoerd of de koeien worden gemolken.

Terwijl je geniet van het ijs kunnen de kinderen helpen met de dieren verzorgen en ze vertroetelen of zich uitleven in de grote speeltuin.

Tip: je kunt hier ook een kinderfeestje 'zelf ijs maken' doen! Voor meer informatie klik je via de roze button door naar de website.

We hebben nog meer heerlijke ijssalons en snoep-en taartenwinkels voor je verzameld. Kijk hiervoor in onze categorie Kinderwinkels

De Ijskuip

Schotbroekweg 2
7591 ND Denekamp
Openingstijden

Als het weer het toelaat is De IJskuip vanaf het eerste weekend
van maart geopend op:

dinsdag t/m zondag: 11:00 – 21:00
maandag: gesloten

Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!