Emsflower DuitslandTerug naar het overzicht

Neem een kijkje bij meer dan de 1000 prachtige vlinders of leef je uit in het overdekte speelparadijs!
Op slechts 25 minuten van Oldenzaal vind je heel leuk uitj! Het Erlebnispark van Emsflower biedt een kijkje achter de schermen van Europa's grootste perk- en potplantenkwekerij. Geniet van de tropische tuinen en ontdek de verschillende exotische dieren. Bewonder de prachtige vlinders in de vlindertuin of leef je uit in het overdekte speelparadijs.
 

Vlindertuin
In de vlindertuin vliegen meer dan 1.000 vlinder vrij rond, in ongeveer 40 tot 50 verschillende soorten uit Costa Rica en Maleisië. Bewonder onder andere handpalmgroote exemplaren in een prachtige omgeving, en volg van dichtbij de levenscyclus van de vlinder.

Tropentuin
In de tropische tuin vind je een landschap met prachtige beken en vijvers. Bovendien zijn hier uitzonderlijke planten en dieren van over de hele wereld te bewonderen. Bewonder de cactussen, honderden jaren oude olijfbomen, papegaaien en andere exotische vogels. Laat de tropen dichterbij komen! 

Showkas
Neem een kijkje in de showkas waarin verschillende soorten snijbloemen en groentes worden geteeld. Daar krijg je een indruk van het bijbehorende productieproces. Wist je bijvoorbeeld dat een tomatenplant tot wel 15m lang kan worden? Hoe kunnen deze planten in een kas van slechts 4,5m hoogte groeien? Dit en veel meer ontdekt je in de showkas!

Speelparadijs en Restaurant
Het middelpunt van het park is een uitgebreide overdekte speeltuin van waaruit elke themagebied te bereiken is. In een natuurlijke omgeving kunnen kinderen zich uitleven. Klimmen, klauteren en van de glijbaan. leuk voor kinderen in alle leeftijden en bij alle weersomstandigheden. Het aangrenzende restaurant heeft gezellige zitplaatsen in een kleurrijke en bloemige omgeving.

Een leuk dagje uit voor jong en oud, bij zowel goed als slecht weer! Klik op de roze websitebutton voor meer informatie.

Tip: Kan je geen genoeg krijgen van die mooie vlinders? Verwen de vlinders in jouw tuin met een vlinderkroeg dan komen ze vast een bezoekje brengen.

Emsflower

Carl-von-Linné-Str. 1
48488 Emsbüren
Openingstijden Dagelijks: 10.00 - 18.00 uur Prijs Kinderen 0-3 jaar: gratis | Kinderen 4-12 jaar: €5,- | Volwassenen: €9,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Volg jij ons al op Facebook?

Volg jij ons al op Facebook?

Op onze Facebookpagina delen we altijd de leukste tips. Like de pagina en blijf altijd op de hoogte!

Volg ons op Facebook