Landgoed Kaamps feestjeTerug naar het overzicht

Willen jullie een leuk kinderfeestje vieren? Ga dan naar Landgoed Kaamps!

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig en willen jullie het allerleukste kinderfeestje vieren? Kom dan naar Kaamps. Alle feestjes starten aan een versierde tafel waar de cadeautjes uitgepakt kunnen worden. Uiteraard wordt er onbeperkt ranja geschonken tijdens het feestje.

Knutselmiddag
Kom knutselen en ga samen met ons aan de slag met het schilderen van een klompje, een gipsen koe of één van de andere creatieve opties die we voor jullie op tafel leggen!

Boer’n spellen
Ga samen met ons op pad over het Landgoed. Door middel van leuke spellen ontdek je hoe kaas wordt gemaakt en zie je de leukste plekjes. Maak bijvoorbeeld zelf boter en kijk wie er het snelste is in het melken van onze ‘koe’. Erg leuk voor jong & oud!

Boer’n theeleuten bereiden
Ga onder begeleiding van onze kok bezig met het bereiden van een eigen high tea. Uiteraard wordt ook ruim de tijd genomen om alle hapjes lekker op te smullen en zullen we tussendoor nog even op ons Landgoed rondkijken.

Zelf kaas maken
Word jij een echte kaasmaker? Tijdens dit feestje ga je zelf aan de slag met het maken van een echt kaasje. Natuurlijk krijg je ook een rondleiding! Dit feestje is incl. rondleiding, het kaasje, kaasmakers diploma, onbeperkt ranja & een cakeje.

Speel het detectivespel
Door middel van leuke en uitdagende opdrachten word je als een echte detective ons hele landgoed over gestuurd om uiteindelijk de verdwenen sleutel te kunnen vinden. Dit spel wordt op eigen gelegenheid gespeeld | Tip: leuk vanaf +/- 8 jaar

Wilt u één van deze kinderfeestjes voor uw zoon of dochter reserveren? Kijk voor meer informatie op de website (via de roze button).

Tip: voor meer leuke kinderfeestjes kijk je in onze categorie kinderfeestjes!

Landgoed Kaamps

Vliegveldstraat 4a
7561 AT Deurningen
Openingstijden

zie website

 

Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Koningsdag 2024

Koningsdag 2024

Oranje boven in het Oosten. Want een feestje vieren, laat dat maar aan ons over. Vrijmarkten, optredens van grote én kleine artiesten, foodtrucks, spektakel en gezelligheid.
Er is echt ontzettend veel te doen. Je vind het hier allemaal overzichtelijk bij elkaar.

Naar het overzicht!