Museum Natura DocetTerug naar het overzicht

Ontdek bijzondere dieren, stenen, fossielen en skeletten in dit prachtige museum. Met speurtocht en tuin!

Hier kijk je echt je ogen uit. In de verschillende ruimtes staan een heleboel bijzondere dieren. Er zijn verschillende thema's waarbij je een hoop leuke dingen leert. Zo bekeken wij hoe de wolf uiteindelijk een hond en huisdier werd. Zochten en vonden we fossielen in het zand. Leerden we over siamese tweelingen bij dieren. Stonden we oog in oog met een mammoet. En probeerden we niet alles te kopen in het winkeltje (wat een leuke spullen, knuffels & spellen!). Voor de kinderen is er een leuke speurtocht beschikbaar. Alle dieren moeten goed worden bekeken om tot het antwoord te komen. 

Ken je trouwens Loesje al? Tijdens een meet & greet kom je wel heel dichtbij deze konings python.

Je bezoek is pas compleet als jij geniet van een drankje op het terras, en de kinderen er op uit gaan in de bijzondere (& grote) tuin. Je mag natuurlijk ook mee, want er is ook hier genoeg te zien en te doen. Je loopt door verschillende Twentse landschappen. Onderweg kom je leuke informatie bordjes en uitdagingen tegen. Wie kan er net zo ver springen als de wolf?

De tuin is vrij toegankelijk, dus ook op een mooie middag een heerlijk uitje. Kortom, Natura Docet mag je echt niet overslaan tijdens je bezoek in Denekamp!

Tip: wil je meer weten over het museum? Of ben je nieuwsgierig naar de Kinderfeestjes die je er kunt vieren? Kijk dan (via de roze button) op de website.

 

Museum Natura Docet

Oldenzaalsestraat 39
7591 GL Denekamp
Openingstijden

Maandag t/m zondag | 10:00 tot 17:00 uur

 

Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Pinksteren

Pinksteren

Een heerlijk lang Pinksterweekend om leuke dingen te doen. Er zijn extra veel leuke kinderactiviteiten en gezellige gezinsuitjes in Twente.


Wat is er te doen?