Zwemmen in OldenzaalTerug naar het overzicht

In het zwembad van Sportcentrum Vondersweijde kun je heerlijk spelen en zwemmen!

Er is bijvoorbeeld een 25 meter wedstrijdbad met een watertemperatuur van ca. 28° C. Het recreatiebad heeft een watertemperatuur van 32° C en is voorzien van vele recreatieve elementen: uitzwemmogelijkheid naar buiten, een glijbaan, een waterval, een bruisplateau, massagestralen, peuterbadje, een bubbelbank buiten en een turbodouche.

Verder is er veel speelmateriaal aanwezig en tijdens de (school)vakanties worden extra veel leuke activiteiten georganiseerd!

In de zomervakantie kun je terecht op de ligweide waar je heerlijk kunt zonnen en spelen. Voor de kinderen is er een zandbak en voor de kleintjes een peuterbadje voor heerlijk speelplezier.

Kijk voor meer informatie over het sportcentrum op de website via de roze button.

Heb jij je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Doe het snel en ontvang de beste tips in je mailbox!

Sportcentrum Vondersweijde

Ada Kokstraat 20
7572 EA Oldenzaal
Openingstijden Zie de website voor de (aangepaste) openingstijden. Prijs Los: €4,10. Dagkaart gezin: €13,25. Kijk voor meer op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!