• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Circusfeestje!Terug naar het overzicht

Is circusartiest zijn de droom van jouw zoon of dochter? Vier dan zijn of haar eigen Circusfeest!

Onder begeleiding van een echte circusdocent kun je tijdens een circusfeest van Demiori onder andere kennis maken met: acrobatiek, jongleren, theaterspelletjes, goochelen, ballonvouwen en zelfs trapeze zwaaien of rhonradturnen.
 
De invulling van een circusfeest wordt eigenlijk op maat gemaakt op basis van de wensen van jouw kind! Hoe cool is dat! Afhankelijk van de beschikbare eigen ruimte en tijd komt Demiori met een super leuk concept.

Je kunt kiezen of de kinderen alleen workshops volgen in de verschillende onderdelen of aan het eind ook een kleine voorstelling in elkaar zetten voor de papa's en mama's. Er is zelfs de mogelijkheid tot een demonstratie van echte circusartiesten!

Liever niet zelf een locatie regelen? Demiori biedt de kinderfeestjes ook aan op een eigen locatie in Oldenzaal. Voor meer informatie klik je op de roze button voor de website.

Meer leuke feestjes bekijken? Klik dan door op onze categorie Kinderfeestjes!

Circusartiestenbureau Demiori

Zilverschoon 94
7577 CA Oldenzaal
Openingstijden De circusfeestjes zijn op alle dagen van de week te boeken. Prijs €12,50 p.p. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!