• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Appels plukken met kids in Zuid-Limburg!

19 juli 2023
In het najaar zijn de meeste appels weer klaar om geplukt te worden! Een heerlijk vers en gezellig uitje met de kids. Struin over de fruitboerderijen en verzamel een paar heerlijke exemplaren voor thuis... of om gelijk van te smullen natuurlijk!
Cultura Fruit
De Fruitigste Hardfruitdagen zijn ieder jaar weer écht een feestje. Bezoek tijdens De Fruitigste Hardfruitdagen een van de vele boomgaarden in Nederland en pluk je eigen fruit.

Plukken in Vaals

Elk jaar doet Cultura Fruit mee aan de Landelijke Appelplukdag. Je krijgt dan een speciaal kijkje in het bedrijf, een interessante rondleiding en gaat naar huis met je zelf geplukte appels! Deze dag valt in 2023 op zaterdag 16 september.

Plukdagen in Puth

Komen jullie dit jaar ook weer heerlijke appels & peren plukken bij Landwinkel Bischoff? Een heerlijk uitstapje voor jong en oud. Hier kun je natuurlijk je eigen fruit plukken, maar ook een ritje maken op de pluktrein en genieten van zelfgemaakte sap! Op 16 en 17 september vinden de Appelplukdagen plaats.Fruit in Groot Welsden

Op zaterdag 23 september 2023 vindt bij Boomkwekerij Frijns de jaarlijkse Fruitplukdag plaats. Van 10.00 tot 15.30 uur wordt de boomgaard geopend om zelf fruit te plukken. Er zijn appels, peren en pruimen! De kids kunnen lekker ravotten op het erf.

Veel plukplezier!