Griezelige Halloween activiteiten voor kids

22 augustus 2023
De pompoenen worden gesneden, de spookoutfits uit de kast gehaald, attractieparken worden omgebouwd en het trick or treat-en mag van start: het is weer tijd voor het griezeligste feest van het jaar! Waar kunnen jullie deze spannende dag vieren in Zuid-Limburg? We verzamelden zoveel mogelijk plekken!

Grrr...iezelen in Waubauch (6+)!

Vrijdag 27 oktober zijn alle heksen, vampieren, spoken, weerwolven en andere griezel-fanaten uitgenodigd om een bezoek te brengen aan Theater Landgraaf. In de avond vindt 5 keer dezelfde mini-voorstelling plaats voor kinderen (vanaf 6 jaar) en volwassenen.

>> Samen naar de griezelvoorstelling!Griezelen in het Blotevoetenpark

Op 29 oktober kunnen kinderen in het BloteVoetenPark bos meelopen met de Halloweentocht. Tijdens de wandeling komen kinderen griezels tegen, ze mogen in de heksensoep roeren en op de foto met een griezel!

>> Kom als je durft!Happy Halloween Weeks

Van 1 oktober t/m 5 november verandert Sprookjesbos Valkenburg in een vrolijk Halloween-park! Helpen jullie om de boze tovenaar Genius te stoppen? Doe mee aan de pompoen-speurtocht, loop het griezelparcours en beleef Halloween attracties! Het event is gericht op een vrolijke, positieve Halloween-ervaring.

>> Griezelen geblazenBoe in de ZOO

In het Kasteelpark is op 27 en 28 oktober een verlichte wandelroute uitgezet langs de diverse taferelen. Ontmoet "Trolletje" en neem een kijkje bij de heksen en hun toverwinkel maar, pas op voor de grote spinnen op het kerkhof en de aliens. De route is geschikt voor alle kids!

>> Kindvriendelijke HalloweenHalloween in de grotten!

Op 31 oktober kunnen kinderen van 6 t/m 10 jaar met een zaklamp op pad door het donkere, mysterieuze gangenstelsel van de Grotten Sint Pietersberg! Een supermooie en spannende Halloweenactiviteit.

>> Laat je rondleidenVeel griezelplezier!