• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Dé tips voor de kerstvakantie!

20 december 2022
Jingle Bells, kerstvakantie! Kerstdiner, kerstinkopen en laatste schooldagen. Nog even en we kunnen genieten van 2 weken kerstvakantie! Wat staat er bij jullie op de planning? Hieronder een paar van onze suggesties.

Fijne kerstvakantie! Liefs, Susanne
BloteVoetenPark
2e en 3e Kerstdag worden onvergetelijk met het Familiefeestmenu van het BloteVoetenPark. Daarna is het tijd om naar buiten te gaan. Loop door de donkere bossen van het park en zoek naar de reflectoren die je de weg wijzen!

Reflectorentocht - t/m 7 janKerstig Discovery Museum
Kom tijdens de kerstvakantie naar Discovery Museum in Kerkrade en beleef een dag vol ontdekkingen! Naast alle super toffe exposities en activiteiten is er ook een speciaal kerstarrangement met allerlei lekkernijen. Jammie!

Smullen en ontdekkenGa de spannende strijd aan
Op zoek naar een actief uitje deze vakantie? Bezoek dan Unit13 in Nuth voor een spannend potje lasgergamen! Sinds kort hebben ze ook een Jungle Café, geheel in stijl met licht- en geluidseffecten. Kom je ook?

Al mogelijk vanaf 7 jaar!Betoverd Kasteel Hoensbroek
Voel je deze kerstvakantie een echte ridder, jonkvrouw, prins of prinses in Kasteel Hoensbroek. Luister naar de geheimen van de slotbewaarder, ontdek de Middeleeuwen en ga terug naar het verleden met spelletjes en speurtochten!

Terug in de tijdDe allerleukste kerstmarkten
Proef de kerstsfeer en bezoek een van de leuke en gezellige kerstmarkten die Zuid-Limburg te bieden heeft. Lekker struinen langs kilometers aan kraampjes, muziekpodia, gluhwein, warme chocolademelk en kerstworkshops!

Ontdek het in onze blogWat is er vandaag te doen?
Natuurlijk is er nog veel meer te beleven deze kerstvakantie. Voor alle toffe uitjes neem je dagelijks een kijkje in onze Uitagenda. Daar verzamelen we de leukste wandelroutes, knutselactiviteiten, museumbezoekjes en nog veel meer!

Heel veel kerstinspiratieMusical4Daagse 6+
Deze vakantie kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar zelf ervaren hoe het is om op het toneel te staan. Kom zingen, dansen en acteren tijdens De Musical4daagse in Kerkrade. De kids maken in 4 dagen een voorstelling voor echt publiek. Zo tof!

Een unieke ervaringNog meer leuke inspiratie
Alle leuke uitstapjes voor kinderen in de omgeving van Maastricht, Heerlen, Sittard en Vaals. Van musea en theaters tot boswandelingen, speelplekken en meer, we hebben een hoop leuke uitjes verzameld op onze Eropuit-pagina!

Kerstvakantie24x uitjes door Nederland
De kerstvakantie is hét moment om leuke dingen met je gezin te doen. We hebben speciaal voor jou onze 18 favoriete uitjes door heel Nederland én 6 fantastische thuis- en cadeautips voor jullie op een rijtje gezet.

Voorstellingen, knutsels en meer16x de leukste voorstellingen
Theater, film én circus. Onze uitagenda's staan bomvol mooie kinder- en familievoorstellingen. Om het kiezen iets makkelijker te maken hebben we in deze blog de 16 leukste voorstellingen voor je op een rijtje gezet.

Waar ga jij naartoe?


Naar de website