• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

5x leuke kinderfeestjes in Valkenburg

10 april 2024
Op zoek naar een te gek feestje om de verjaardag van je kind te vieren? In Valkenburg ben je aan het juiste adres! Bekijk onze 5 favoriete indoor en outdoor plekjes om het volgende levensjaar mee in te luiden. Fijne verjaardag!
HIEP HIEP HOERA er is eentje jarig (geweest)! Nodig alle vriendjes en vriendinnetjes maar uit, want dat moet gevierd worden. Maar wat gaan jullie doen? In Valkenburg zijn in elk geval een hoop opties. Nu nog kiezen...

1. Kidsescape Sprookjesbos

In het Sprookjesbos zijn niet alleen magische figuren te vinden, er zijn ook speciale themakamers waar je niet zomaar uit kunt ontsnappen. Kies voor 'Wonderland' of 'Toverschool' en ga op avontuur. Door middel van opdrachtjes en raadsels kunnen jullie proberen om op tijd buiten te komen. En hoe leuk is het om deze escaperoom te combineren met een bezoekje aan het Sprookjesbos?

2. Daisy's kaarsen

Speciaal voor een echte creabea's: zelf kaarsen maken bij Daisy's kaarsen! Een kaars maken is zo makkelijk nog niet. Je moet een kleur bepalen, een vorm bedenken en een methode kiezen. En bij Daisy's kaarsen kun je ook nog het soort feestje zelf bepalen. De kaars mag je vervolgens mee naar huis nemen. Leuk! Voor de jarige is er ook nog een speciale verrassing.

3. Attractiepark Kabelbaan Valkenburg

Een ding is zeker, bij Attractiepark Kabelbaan Valkenburg hoeven kinderen zich niet te vervelen. Hier zijn namelijk twee speciale kinderfeestjes arrangementen! Tijdens een feestje gaan kinderen samen de Wilhelminagrot in om spannende spellen te ontdekken! Er ontstaat een strijd tijdens een sessie lasergame en een grote glimlach tijdens de Bounce Adventure! Hierna kan gezamenlijk worden genoten van een welverdiend strijdersmaal!

4. MergelRijk

Het nieuwe levensjaar is begonnen, klaar om op ontdekking te gaan! Iedereen vanaf 6 jaar kan samen met vriendjes en vriendinnetjes op expeditie in het MergelRijk; een spannende speurtocht waarin kinderen onderweg de geschiedenis leren kennen en hun kennis direct kunnen testen via de interactieve tablets. Wie durft er oog in oog te staan met de gigantische dino’s en de mergelfossielen uit te graven?

5. Kasteelruïne Valkenburg

Ontdek samen de indrukwekkende Middeleeuwen tijdens een bezoek aan de Kasteelruïne van Valkenburg aan de Geul. Bezoek een oude Ridderzaal en kapel en laat je rondleiden met Augment Reality. Dankzij deze techniek hoeven jullie de beelden en verhalen niet zelf te verzinnen, maar krijgen jullie ze, al wandelend door de ruïne, op een smartphone of tablet!

Fijne verjaardag!

TIP: wil je op de hoogte blijven van nog meer toffe Kidsproof tips? Volg ons dan op Facebook of Instagram!