12x Georganiseerde kinderfeestjes voor thuis

17 februari 2021
Hoera, je bent bijna jarig! De hoogste tijd om de uitnodigingen voor je feestje te schrijven! Maar wat voor feestje ga jij organiseren? Deze toffe bedrijven in Zuid-Limburg hebben te gekke ideeën voor een georganiseerd kinderfeestje thuis!
Kinderfeestjes thuis

Tijd voor een feestje! In deze blog staan allerlei leuke ideeën van bedrijven om thuis je kinderfeestje te vieren. Sommige tips zijn ook mogelijk tijdens de coronamaatregelen, maar houd wel rekening met eventuele aanscherpingen!

1. Party 4 Kidz

Bij Party 4 Kidz kun je terecht voor allerlei kinderfeestjes, ze zijn namelijk gespecialiseerd in kinderentertainment op maat. Wat dacht je van een creatieve workshop of theatervoorstelling? Ook met decoratie-artikelen en verhuur van springkussens weet Party 4 Kidz wel raad.
2. Super Secret
Een spannend spionagespel spelen op je verjaardag? Het GOK (Geheim Opsporingskorps) is een dievenbende op het spoor. Wees voorzichtig met de speurtocht, want de missie is top secret! Je kunt Super Secret in ieder natuurgebied en op veilig terrein in de buurt spelen!
3. Pandora Kreatieve Kisten
Bij Pandora Kreatieve Kisten huur je kisten voor te gekke themafeestjes! De kisten zijn gebouwd met verschillende kinderthema's zoals piraten, sprookjes, indianen, heksen en spoken. De kisten bevatten voorwerpen, spellen en kostuums! 

4. Tipi Party-Limburg
Is jouw kind fan van een slaapfeestje? Dit wordt onvergetelijk met de tipitenten van Tipi Party-Limburg! Deze organisatie heeft tipi's in allerlei thema's, zo is er voor ieder een perfecte tipi. 

5. Chocolade kinderfeestje Rousseau
Aan de slag met chocolade! Een échte chocolatier van Rousseau uit vertelt je graag alles over chocolade. Dit chocoladefeest kan zowel in de fabriek in Sittard gevierd worden, als lekker thuis!

6. KidsMaatje Themakisten
KidsMaatje Themakisten verhuurt kisten met verschillende originele thema’s voor kinderverjaardagen, voor kids van 4 t/m 12 jaar. Aan de hand van een draaiboek en allerlei materialen uit de kist, spelen jullie de leukste spelletjes in een feestoutfit!  7. Creatief atelier Joli-Coeur
Voor kinderen vanaf 6 jaar organiseert Joli-Coeur super leuke kinderfeestjes, met creatieve workshops die zijn aangepast aan de wensen en de leeftijd van de kids! De kinderfeestjes kun je zowel in het atelier, als thuis vieren. Aan het einde van het feestje heeft iedereen een prachtig kunstwerk voor thuis gemaakt! 

8. Mad Science
Speciaal voor alle jarige, toekomstige wetenschappers: vier je feestje thuis met Mad Science! Bij dit feestje wordt de nieuwsgierigheid van kinderen gewekt met behulp van leuke, educatieve activiteiten op het gebied van wetenschap en techniek. Maak bijvoorbeeld zelf kneedgum, slijm of stuiterballen! 


9. Je leukste graffiti
Zelf graffiti leren spuiten, wat een coole verjaardag! Een professionele begeleider van Je leukste graffiti geeft een korte uitleg, waarna de kids zelf aan de slag gaan met een eigen ontwerp. Daarna kan iedereen helemaal losgaan met spuitbussen in alle kleuren! 

10. Febox kinderfeesten
Bij Febox huur je boxen voor een te gek thema kinderfeest. Met deze box is jouw themafeestje tot in de puntjes voorbereid en verzorgd!11. Hoera feestje

Bij Hoera Feestje huur je allerlei toffe, grote spellen. Alle spellen zijn in een thema, dus maak er een te gek themafeest van met je vriendjes en vriendinnetjes! De kinderen verkleden zich als mooie prinsesjes, stoere piraten en enge dinosaurussen of als Spaanse danseressen.12. Kinderfeestboxen voor thuis 
Is de jarige job of jet een echte creatieveling? Deze Kinderfeestboxen voor thuis zijn een feest om zelf creatief aan de slag te gaan. Wat dacht je van een unicorn-lamp, bloemenkrans, tegeltjes versieren, armband of dromenvanger?

TIP: Wil jij altijd op de hoogte zijn van de leukste tips en activiteiten voor kinderen? Schrijf je in voor onze Kidsproof nieuwsbrief!

Naar de website