Leuke tips voor Moederdag!

17 april 2023
Nadat de croissant kruimels uit je bed verwijderd zijn, de nieuwe knutsels aan de muur hangen, is het tijd om leuke dingen te gaan doen! Waar kun je in Zuid-Limburg naartoe met Moederdag? We zetten wat tips op een rijtje!
In Zuid-Limburg worden er op verschillende plekken leuke uitjes gepland om samen te doen op Moederdag! Wat gaan jullie beleven?

Moederdag in het BloteVoetenPark
Het BloteVoetenPark in Brunssum heeft een speciale Moederdagactie: Verras je moeder met een lekker ontbijt op een prachtige locatie midden in de natuur, voordat jullie een zondagse BloteVoetenWandeling gaan doen! Het ontbijt bestaat onder andere uit een gekookt eitje, robuuste broodjes, minicroissantjes, koffie en thee. Er is ook een veganistische variant en eentje voor de kids.



Brunchcruise voor Moederdag
Moeders worden extra verwend met een uitgebreid brunchbuffet tijdens een rondvaart van Rederij Stiphout. Het gezin krijgt een eigen tafel aan boord om de mooiste plekjes van de stad te kunnen bewonderen. Het brunchbuffet bestaat onder andere uit roerei, gebakken spek, American pancakes, gerookte vissoorten, diverse vlees- en kaassoorten, salades en meer!



Speciaal ontbijtbuffet bij Mosaqua 
Bij Mosaqua vieren ze Moederdag doormiddel van een speciaal ontbijtarrangement! Jullie beginnen de dag om half 9 's ochtends met een feestelijk ontbijtbuffet in de Beachbar. Na het ontbijt, kunnen jullie tot 18:00 uur komen vrijzwemmen en genieten van de bubbelbaden, zwembaden, glijbanen en nog veel meer!


Bokrijk festival
Heb jij nog geen Moederdagcadeau? Geniet samen met mama van muziek én museum tijdens het Bokrijk Festival op 14 mei. Want wat vindt een moeder leuker dan quality time met het gezin én een gratis glaasje Limburgse bubbels? Gooi de benen los tijdens een fantastische dag gevuld met muziek en museum, eten en drinken, dansen en plezier! 



MoederdagSafari GaiaZoo
Verras je moeder met een heerlijke MoederdagSafari in GaiaZoo! Ben je op zoek naar een origineel uitstapje om te ondernemen op deze dag? Denk dan eens aan een uitgebreide culinaire rondgang door deze mooie dierentuin in Nederland!

Op de verschillende horeca-locaties in de ZOO word je steeds verrast met een anders werelds gerechtje. Dat maakt jullie bezoek aan de ZOO wel héél bijzonder!



Met mama naar het museum
Verras je moeder vandaag met een bezoek aan Thermenmuseum Heerlen! Beleef een spectaculaire tijdreis naar 2000 jaar geleden en ontdek het Romeinse leven. Met exposities die je zintuigen op scherp zullen zetten, is dit hét moment voor een bezoekje. Deze zal haar en jou zó verwonderen, dat het een Moederdag wordt om nooit te vergeten.



Moederdag bij Rederij Stiphout

Vier Moederdag met een toffe rondvaart, grottenbezoek of pannenkoekencruise bij Rederij Stiphout! Een ideaal uitstapje voor het hele gezin. Dat wordt lekker varen! Je kunt kiezen uit verschillende activiteiten, ontdek ze allemaal hier



Knutsels
Heb je nog een beetje inspiratie nodig om je moeder te verrassen? Kijk dan eens in onze Thuiscategorie. Daar vind je allerlei leuke knutsels en receptjes speciaal voor Moederdag. En zeg nou zelf; wat is er leuker om te krijgen op Moederdag, dan zo’n zelf gebouwd fantasierijk cadeautje van je kind?!

Leuke dingen doen
Vind je het leuk om er met mama een dagje op uit te trekken? Trek de natuur in voor een leuke kindvriendelijke wandelroute of fiets een leuke familieroute! Maar je kunt natuurlijk ook samen naar een museum of naar een leuke film of theatervoorstelling. Kijk dan in onze Uitagenda, die staat boordevol leuke tips.

Gezellig samen eten
En bij veel restaurantjes kun je die dag terecht voor een speciale Moederdagbrunch, een bijzonder ontbijt of een gezellig etentje. Ook deze tips staan in onze Uitagenda. Kijk ook eens in onze categorie Uit eten. Hier vind je verschillende kindvriendelijke restaurantjes, waar je ook op Moederdag natuurlijk goed terecht kunt.

Een fijne moederdag!

TIP: Heb jij je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Deze staan vol toffe tips en vaak ook met een speciaal thema! En vergeet niet onze fijne blogs te lezen. Hier vind je leuke ervaringsverhalen, tips voor uitjes, tips voor activiteiten en nog veel meer!
Naar de website