Jeugddag: Boordevol dans voor kinderen

5 maart 2024
schrit_tmacher nodigt jou en je kinderen uit om hedendaagse dans te bekijken en te beleven. Voor kinderen en jongeren is er een speciaal programma vol spetterende dansvoorstellingen, dat GENERATION2 heet. Met in maart verschillende voorstellingen. Waarbij ook ruimte is om zelf de dansvloer te veroveren met jouw beste dansmoves!
Op 10 maart is de Jeugddag. Die dag zijn diverse dansvoorstellingen voor het hele gezin te zien. Ook in de foyer is van alles te beleven en kan je meedoen met workshops. Lees er alles over in deze special!

Koro Koro

Makiki Ito (JPN) | 0,5 – 1,5 jaar
Koro Koro is een bijzondere interactieve dansvoorstelling voor de allerkleinsten. Een magisch spel; clownesk, dansant en muzikaal. In deze kleine, intieme voorstelling lopen de dansers en muzikanten rond. Samen beleven dus.



Dummies

Collectief dOFt (B) | 6+
In Dummies worden onze gewoontes zichtbaar. Op het snijvlak van dans en acrobatiek. En met veel humor en absurditeit.? Twee personen, volledig vrij van kennis en regels. Tot er een mens – met een eigen wil – arriveert.



Dansconcert #1 Tornado

tout petit (B) | 4+
Een opzwepende dansvoorstelling en concert in een. Vier muzikanten en enkele dansers laten een kleine tornado ontstaan. Die blaast de dansers naar alle richtingen van het podium. Ook de kinderen mogen mee zweven.  



Jeugddag | extra activiteiten

Theater Heerlen | Voor de hele familie
Volg van de ingang tot het theatercafé het PieterPeuterPad. En sluit aan bij de workshop DansKompas. Maak samen met de kinderen de leukste foto's bij de Photo Booth. En laat ze met hun eigen knutsel door de hele ruimte dansen!



GENERATION2 | De rest van de maand te zien

Breakin’ Convention

zo 03.03.2024
Het baanbrekende hiphopfestival uit Londen komt naar Theater Kerkrade! Beleef spectaculaire performances en geniet tussendoor van workshops, battles & méér hiphop-cultuur georganiseerd door Oxygen-Academy of Dance.



Co-Laboration

za 16.03.2024 | zo 17.03.2024  
Het festival nodigt elke editie getalenteerde dansers en choreografen uit om voor Co-Laboration een nieuwe productie te ontwikkelen. Kom langs en ontdek nieuwe talenten tijdens deze verrassende voorstellingen.



Veel plezier! Naar de website