Sinterklaasactiviteiten 2022

4 oktober 2022
Spanning op de snoetjes, kloppende hartjes, verlanglijstjes vol speelgoed, pepernoten, schoen zetten en al die vrolijke liedjes. YES, wat houd ik van deze Sinterklaasperiode! Houden jullie er ook van in je gezin? Dan kan je je hart ophalen deze periode vol met Sinterklaasactiviteiten. We hebben er een heleboel voor je op een rijtje gezet!
Sinterklaasactiviteiten blog Zuid Limburg 2022
Komende periode zullen we dit blog continu blijven updaten met toffe en leuke Sinterklaasactiviteiten. Kom dus regelmatig even langs om deze updates te lezen!

Het landgoed van de Sint
Breng een bezoekje aan het enige echte landgoed van de Sint en bekijk waar de DakPieten oefenen op minidaken, BakPieten de lekkerste pepernoten maken en waar de Sint slaapt als hij in Nederland is. Wie durft op de deur te kloppen van Sint Nicolaas? Te bezoeken t/m 5 december 2022.Openingsfeest Landgoed van de Sint
Wil jij als eerste de Sint welkom heten als hij in het land is en Het Landgoed van de Sint als eerste bezoeken? En wil jij dan ook lekker samen met de pieten eten en een groot feest vieren? Zingen, dansen en springen! Uiteraard ga je ook gezellig samen eten. Kom dan naar het openingsfeest op 12 november.

Het Sinterklaasjournaal met Dieuwertje Blok, dagelijks om 18:00 uur!
Wie kent het Sinterklaasjournaal nou niet...? Het is echt een begrip geworden en Dieuwertje is bij de kinderen populairder dan ooit! We kijken er allemaal elk jaar weer naar uit. En eindelijk is het dan weer zover, vanaf 8 november 2021 kijk je elke avond weer om 18:00 uur naar het Sinterklaasjournaal.Pepernotenspel
Ken jij dit toffe spel al? Superleuk om met elkaar te spelen op Sinterklaasavond. Een leuke afleiding bijvoorbeeld voor het lange wachten!Een kunstwerk voor Sinterklaas
Kom gezellig knutselen in de BloteVoetenHut en maak een mooi kunstwerkje voor Sint! Hoe leuk is het om dit keer eens voor de Sint een cadeautje te maken? In de BloteVoetenHut vind je diverse materialen en leuke knutsel ideeën. Van moeilijk, tot heel eenvoudig, zodat zelfs de allerkleinsten een mooi sinterklaasknutselwerk kunnen maken. Als afsluiting geniet je van een versgebakken Pietenpannenkoek!

Op woensdag 30 november, vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 december.
Hopelijk geniet jij net zoveel van deze hysterische tijd als ik altijd doe! Ik wens je een geweldige Sintperiode! 

TIP: neem ook een kijkje op onze thema pagina's, bol van uitjes en tips voor het hele jaar door! De uitagenda, eropuit-pagina, kinderfeestjes, uit eten, clubjes, zorg- en opvoeding en kinderwinkels.