Sinterklaasintochten 2023

13 oktober 2023
Een leuke, spannende, drukke, onrustige, feestelijke, gezellige Sinterklaasperiode is weer in aantocht! Waar je de Sint en zijn Pieten kunt verwelkomen tijdens een speciale Sinterklaasintocht kun je in dit blog lezen. Fijne Sinterklaastijd!
Nog niet alle intochten zijn bekend, maar we verzamelen ze hier voor je!

Intocht Sinterklaas Maastricht
Geef Sinterklaas en zijn Pieten een warm welkom als hij aankomt in Maastricht! Sinterklaas kan niet wachten om jullie weer te zien en is blij om weer voet aan wal te zetten op zaterdag 18 november.

Intocht Venlo / Blerick
Hoera Sinterklaas komt ook naar Venlo toe in combinatie met Blerick! En wel op zondag 19 november kun je de Sint en zijn Pieten dit jaar verwelkomen in deze steden.Sinterklaas intocht Krefeld/Uerdingen
Ook dit jaar zal de Sint met zijn pieten het Krefelder stadsdeel Uerdingen bezoeken. Op zondag 3 december om 15.00 uur legt het schip aan bij de Uerdinger Steiger. Met de koets volgt hij de route door Uerdingen om te eindigen bij het Uerdinger Rathaus (gemeentehuis).Sinterklaasintocht Kerkrade 
Nog niks over bekend.

Alle intochten van Sittard-Geleen en omringende dorpjes lees je hier!
Nog niks over bekend.

Sinterklaasintocht Valkenburg
Nog niks over bekend.

De landelijke intocht van Sinterklaas is dit jaar op zaterdag 18 november 2023 en dat zal zijn in Nederland in Gorinchem.

Wij van kidsproof Zuid Limburg wensen je een geweldige Sinterklaastijd toe. Lees ook eens onze blog over alle leuke sinterklaasactiviteiten in Zuid-Limburg!

Trouwens volg jij ons al op facebook en instagram? Daar staan ook leuke tips op, foto's en soms win-acties om aan mee te doen!