Speeltuinen met zwembad of strandje in Zuid-Limburg

13 augustus 2021
Eén van onze favoriete bestemmingen op een warme dag, is een speeltuin met een zwembad erbij! Zo kunnen de kids heerlijk afkoelen terwijl zij door het water spetteren, maar is het makkelijk af te wisselen met klimmen en klauteren in de speeltuin. Wij verzamelden een aantal favoriete plekjes in Zuid-Limburg waar een speeltuin en zwembad, of strandje, gecombineerd zijn!
Belevenissenpark Steinerbos

Speeltuin de Paddestoel

In Born vind je een heerlijke speeltuin waar de kinderen zich op wel zestig speeltoestellen kunnen uitleven. Klim en klauter, schommel heen en weer of ga lekker in het zand spelen! Met de speeltoetsellen in het zand, krijg je helemaal een zomergevoel! Warm gekregen van al het spelen? Cool af met een lekker ijsje! Bekijk Speeltuin de Paddenstoel hier.

Paddestoel

Speeltuin Fort Willem


Heerlijk buitenspelen kun je ook bij Speeltuin Fort Willem in Maastricht! Of je nu zin hebt om van de kleine of grote glijbaan te roetsjen, met zand en water te spelen of wilt plonsen in het peuterbad of zwembad vol speeltoestellen: een dagje Fort Willem is leuk voor het hele gezin!

Fort Willem

Belevenissenpark Steinerbos 

Het Belevenissenpark Steinerbos is een wel 45 voetbalvelden groot park waar je heerlijk kan spelen en sporten. Klim over de hindernissen, spring op de trampoline, aai de boerderijdieren, speel in de natuurspeeltuin, neem een duik in het buitenzwembad, roei in het bootje... het is één groot avontuur bij Belevnissenpark Steinerbos!

Steinerbos


Fun Valley 


Bij Dagstrand Fun Valley in Maastricht beleef je uren speelplezier op een warme dag. Op het recreatiepark vind je een heerlijke speeltuin waar de kinderen zich helemaal uitleven, maar er is ook een strandgedeelte om lekker te ontspannen of juist te spelen in het zand. Daarnaast kun je ook allemaal watersporten doen: waterfietsen, kano's, sup-boards... alles is leuk! Neem een kijkje bij Fun Valley. 

Fun Valley

Drankenrijk

Bij familiepark Drankenrijk in Reuver kunnen jullie je de hele dag vermaken! Van pootjebaden en zandkastelen bouwen, tot spelen in de speeltuin en een verkoelende duik nemen in het strandbad! Ook heel leuk is om deze activiteiten te combineren met een wandeling door het Drankenbos, waar de kids alles over deze bijzondere wezens leren. Lees alles over Drakenrijk! 

Drakenrijk


Avonturenvijver de Geulhof

Bij Avonturenvijver de Geulhof kun je super leuk ravotten, op ontdekking gaan in de natuur en spelen. De waterspeeltoestellen staan op jullie te wachten, net als het schip waar je in kunt klimmen en klauteren. Ga lekker spelen in het strand, of doe mee aan het originele magneetvissen! Naar de Geulhof. 

Geulhof

Veel plezier!

TIP: Ben jij bijna jarig? Neem eens een kijkje bij deze gezellige buitenfeestjes in Zuid-Limburg!
Naar de website