Leuke tips voor Vaderdag!

17 april 2023
Zondag 18 juni is het weer Vaderdag. Dé dag om papa eens even flink in het zonnetje te zetten. Want ook jij hebt toch de leukste, de liefste en de fijnste papa van de hele wereld?
In Zuid-Limburg worden er op verschillende plekken leuke uitjes gepland om samen te doen op Vaderdag! Wat gaan jullie beleven?

Vaderdag in het BloteVoetenPark
Het BloteVoetenPark in Brunssum heeft een speciale Vaderdagactie: BAREFOOT, BBQ & BEER. Stap op blote voeten door de natuur om vervolgens aan te schuiven bij de heerlijke BBQ. Met onder andere heerlijk gebraden vlees, salades en minifrikandellen voor de kids. En... er is een superleuke La Chouffe actie!Brunchcruise voor Vaderdag
Vaders worden extra verwend met een uitgebreid brunchbuffet tijdens een rondvaart van Rederij Stiphout. Het gezin krijgt een eigen tafel aan boord om de mooiste plekjes van de stad te kunnen bewonderen. Het brunchbuffet bestaat onder andere uit roerei, gebakken spek, American pancakes, gerookte vissoorten, diverse vlees- en kaassoorten, salades en meer!VaderdagSafari
Verras je papa met een heerlijke Vaderdag in GaiaZoo! Ben je op zoek naar een origineel uitstapje om te ondernemen op deze dag? Denk dan eens aan een uitgebreide culinaire rondgang door deze mooie dierentuin in Nederland!

Op de verschillende horeca-locaties in de ZOO word je steeds verrast met een anders werelds gerechtje. Dat maakt jullie bezoek aan de ZOO wel héél bijzonder!Knutsels

Heb je nog een beetje inspiratie nodig om je vader te verrassen? Kijk dan eens in onze Thuiscategorie. Daar vind je allerlei leuke knutsels en receptjes speciaal voor Vaderdag. En zeg nou zelf; wat is er leuker om te krijgen op Vaderdag, dan zo’n zelf gebouwd fantasierijk cadeautje van je kind?!

Leuke dingen doen
Vind je het leuk om er met papa een dagje op uit te trekken? Trek de natuur in voor een leuke kindvriendelijke wandelroute of fiets een leuke familieroute! Maar je kunt natuurlijk ook samen naar  een museum of naar een leuke film of theatervoorstelling. Kijk dan in onze Uitagenda, die staat boordevol leuke tips.

Gezellig samen eten
En bij veel restaurantjes kun je die dag terecht voor een speciale Vaderdagbrunch, een bijzonder ontbijt of een gezellig etentje. Ook deze tips staan in onze Uitagenda. Kijk ook eens in onze categorie Uit eten. Hier vind je verschillende kindvriendelijke restaurantjes, waar je ook op Vaderdag natuurlijk goed terecht kunt.

Een fijne Vaderdag!

TIP: Oeps, heb jij nog geen cadeautje voor Vaderdag? Bekijk hier 24x inspiratie voor een lieve Vaderdag verrassing!
Naar de website