Vakantie: Carnaval, museum & theater!

19 februari 2023
Terwijl de kindjes op school carnaval vieren, hierbij alvast onze vakantietips! Naast het grote verkleedfestijn is er nog veel meer leuks te doen! Lekker genieten van de voorjaarszon in de natuur of losgaan tijdens de binnenactiviteiten in Zuid-Limburg. Wat gaan jullie doen?
Vakantie bij Discovery!
Een en al ontdekken bij Discovery Museum in de vakantie! In de expositie en Science Show leer je alles over wetenschap, nieuwsgierigheid en twijfel. In de Science Labs kun je zelf aan de slag en het Aarde theater is open!

Zeker weten?!PIPPIPOWERRRRR
Op een heerlijk chaotische theatervloer ontmoet je een bonte club performers! Geïnspireerd door eigenzinnigerds als Pippi, Greta Thunberg en Billie Eilish start Het Laagland een ontdekkingstocht vol dans en zang naar hun eigen power!

De hele speellijst 

Heerlijk zwemmen
Zwem tussen de wilde dieren en glij super snel van de wildwaterbaan bij Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua! Voor de kleinsten is er een Junglebad, voor echte durfals een springplank. Iedere dag geopend in de vakantie!

Voor echte waterratjes Little Gamer Arrangement
Leuke en stoere arcade games spelen bij The Game Box in Maastricht. Speciaal voor kinderen is er het Little Gamer Arrangement. Zo kun je op een leuke manier kennismaken met de uitdagende spellen. Plezier gegarandeerd!

Zo werkt het

Vakantie op blote voeten
Maak je klaar voor een avontuur op blote voeten! Het BloteVoetenPark in Brunssum heeft haar deuren weer geopend. De BloteVoetenHut heeft al allerlei avonturen in petto. Vanaf 25 maart start ook het blotevoetenpad-seizoen

Schoenen uit
Superleuke familie-uitjes!
Na al dat carnavallen nog tijd over om leuke activiteiten in Zuid-Limburg te ontdekken? Onze Uitagenda staat vol met leuke tips voor in de krokusvakantie. Geniet van de natuur, leuke knutsel-activiteiten en elkaars gezelligheid!

Een heerlijke vakantie

Te gekke carnavalsoutfits!
Carnaval staat weer voor de deur en dat moet natuurlijk gevierd worden! Ligt er al een kostuum klaar? We hebben een hoop leuke carnavals-winkels in Zuid-Limburg op een rijtje gezet waar je terecht kunt voor een top outfit voor kinderen!

Shoppen maar
Tijd voor carnaval!
Ben je er al uit waar je het carnavalsfeest dit jaar gaat vieren? Carnavalstad Maastricht, Heerlen of een andere stad in Zuid-Limburg? Wij verzamelden de leukste optochten en tips voor kinderen om uit te kunnen kiezen!

PartytimeFijne vakantie! Liefs, Susanne Naar de website