De tips voor de carnavalsvakantie

8 februari 2024
Terwijl de kindjes op school carnaval vieren, hierbij alvast onze vakantietips! Naast het grote verkleedfestijn is er nog veel meer leuks te doen! Lekker samen op ontdekking, genieten van de voorjaarszon in de natuur of plezier beleven tijdens de binnenactiviteiten in Zuid-Limburg. Wat gaan jullie doen?

Leuke familiefilms bij Pathé 

Met een bios-bezoek ben je even helemaal in een andere wereld. Deze vakantie is dat een Beestenboel, een Circus, een Game-setup of een Poppentheater. Het is bij Pathé maar nét voor welke familiefilm jullie kiezen!


Bekijk het vakantie-filmaanbodExperience Revolutie Aarde
Bij Discovery Museum bezoek je Revolutie Aarde. Een unieke, interactieve en immersieve belevingstour. Over de aarde en de rol van de mens in haar toekomst. Ook de Escape Game, Science Labs en Science Show zijn te bezoeken!

Naar het museumGratis kindermenu
Geniet met het hele gezin van grote pizza’s, verse pasta’s en zoete desserts bij Happy Italy. Voor kinderen is er een Happy Kids Menu én een indoor speelparadijs om na het eten lekker te klimmen en klauteren. 

Bekijk de actieHeerlijk zwemmen
Het tropische water van Zwemparadijs Mosaqua is ook in de winter heerlijk warm! Zwem tussen de wilde dieren, glijd van de wildwaterbaan en bewonder alle lichteffecten. Ook voor de allerkleinsten is er een geschikte zwemplek.

Voor echte waterratjes Te gekke carnavalsoutfits!
Carnaval staat weer voor de deur en dat moet natuurlijk gevierd worden! Ligt er al een kostuum klaar? We hebben een hoop leuke carnavals-winkels in Zuid-Limburg op een rijtje gezet waar je terecht kunt voor een top outfit voor kinderen!

Shoppen maar
Tijd voor carnaval!
Ben je er al uit waar je het carnavalsfeest dit jaar gaat vieren? Carnavalstad Maastricht, Heerlen of een andere stad in Zuid-Limburg? Wij verzamelden de leukste optochten en tips voor kinderen om uit te kunnen kiezen!

PartytimeZwemles zonder wachtlijst
Met de Self Rescue Cursus van Children of the Water leren baby's en kinderen t/m 6 jaar zelfstandig in het water te zijn. Ook zijn er Fast Track zwemcursussen, vanaf 2 jaar, waarmee ze het A & B diploma kunnen halen. Zonder wachtlijst!

Naar Children of the WaterSuperleuke familie-uitjes!
Na al dat carnavallen nog tijd over om leuke activiteiten in Zuid-Limburg te ontdekken? Onze Uitagenda staat vol met leuke tips voor in de krokusvakantie. Geniet van de natuur, leuke knutsel-activiteiten en elkaars gezelligheid!

Een heerlijke vakantieFijne vakantie! Liefs, Susanne Naar de website