De leukste vakantiekampen!

31 maart 2022
Op vakantiekamp gaan is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Hoe leuk is dat! Van sportkampen tot Engels leren en van musicalkampjes tot vakanties vol zelfvertrouwen. Welk kamp past bij jouw zoon of dochter?

1. Supergaaf Snowcamp (6+)

Het SnowCamp van SnowWorld in Landgraaf is een 5-daagse kamp voor kids van 6 - 16 jr waarbij skiën en snowboarden centraal staat. Beginners en gevorderden zijn allemaal welkom; als je maar van sneeuw houdt! Reserveer hier jouw week vol sneeuwpret.

Snowworld


2. Musical4Daagse in Heerlen

Deze zomervakantie ervaren kids van 6 t/m 12 jaar hoe het is om op het toneel te staan. Kom zingen, dansen en acteren tijdens De Musical4daagse in Heerlen! Hier maken kinderen een musical in 4 dagen met een voorstelling voor publiek. Lees hier meer over de onvergetelijke dagen vol musical!


Musical4Daagse

3. Volop actie en avontuur - Vinea Vakanties

Of je nu houdt van zeilen of paardrijden, actie in de natuur of op het strand: bij Vinea Vakanties is er voor iedereen wel iets te beleven! Er zijn mei- en zomerkampen voor kinderen van 7-12 jaar: onder andere zeil-, pony- en survivalkamp.Boek nu met Kidsproof korting!


4. Acteren? Filmen? Zingen? - Xapp ZomerKamp

Xapp ZomerKamp biedt de hele vakantie door verschillende vakantiekampen aan voor kinderen vanaf 8 jaar. Kies voor het MusicalKamp, FilmKamp of ZangKamp. Bekijk de mogelijkheden voor een onvergetelijke week en schrijf je in! Klik hier voor meer informatie of om je kind aan te melden.5. Kamp voor Sterren - Stichting de Ster

Kan het zelfvertrouwen wel een boost gebruiken? Of zou je graag zien dat je kind weerbaarder wordt? Stichting De Ster organiseert het hele jaar door kampen waar plezier gecombineerd wordt met bovenstaande thema's (7 - 17 jaar). Bekijk hier meer informatie over dit bijzondere kamp!6. Summer Camp (4+) - Engels voor Bengels

Engels voor Bengels biedt een leuk en leerzaam zomerkamp, met veel sport, dans, creativiteit en alle lessen geheel in het Engels. Het is een dagkamp in van 9:00-16:00u, maar pre en after care zijn optioneel. Dit leuke kamp is ook in Maastricht of Venlo! Alvast aanmelden of op zoek naar informatie? Die vind je hier!7. Junior Camp (10+) - Engels voor Bengels

Met het Junior Camp van Engels voor Bengels verblijven kids van groep 7 & 8 vijf dagen geheel verzorgd op Landhuis Rhijnauwen. Super stoer! Een week met coole Engelse lessen, volop activiteiten en een gezellig avondprogramma. Vind hier meer informatie of meld je kind vast aan.


Wist je dat we op onze site een overzichtspagina voor vakantiekampen hebben? Onder de button 'op kamp' vind je alle leuke vakantiekampen in jouw regio. We vullen deze wekelijks aan met nieuwe kampen!

Er zijn zoveel leuke vakantiekampen. Vol leuke activiteiten, plezier met andere kinderen en een stapje dichter bij zelfstandigheid. Maar hoe kies je een kamp dat écht bij jouw kind past? Lees hier alle tips van onze collega Annemarie!

TIP: de komende tijd blijven we toffe kampjes delen, dus zorg dat je Kidsproof Zuid-Limburg op Facebook volgt om op de hoogte te zijn!

Naar de website