Kidsclub PellikaanTerug naar het overzicht

Leuke sportieve clubjes voor kinderen zoals judo, dansles en peutergym bij Club Pellikaan!
Bij Club Pellikaan in Maastricht kunnen kinderen naar hartenlust bewegen, spelen en sporten!

Er is een speciale kinderopvang in de Kidsclub. Terwijl jij aan het sporten bent kan jouw kind zich uitleven op knutselwerkjes, verkleedpartijtjes of in de zandbak. De allerkleinsten kunnen tot rust komen en voor de oudere kids is er een hoek met sportieve spelcomputers. 

Ook is er een speciaal Familie Lidmaatschap bij Club Pellikaan. Het gezinsleven kan soms druk en intensief zijn, maar sporten helpt voor iedereen om lekker in hun vel te zitten!

Bij de Kidsclub kunnen kinderen voor verschillende leuke sporten kiezen. Veel van deze lessen zitten inbegrepen bij het lidmaatschap! Kies uit judo, dansles, peutergym of jeugdfitness. Er is genoeg te beleven voor iedere leeftijd!

Meer weten? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan.

Tip: wist je dat Kidsproof Maastricht ook de leukste, kindvriendelijke restaurants in de regio op een rijtje heeft gezet?

Club Pelikaan Maastricht

Dousbergweg 4
6216 GC Maastricht
Openingstijden Klik op de roze websitebutton voor een overzicht van de lestijden! Prijs Klik op de roze websitebutton voor meer info! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Dierendag!

Dierendag!

Op 4 oktober is het weer dierendag! Het moment om je trouwe dierenvriendje wat extra aandacht te geven! Maar ook de dieren die in een park of boerderij verblijven willen wel wat extra aandacht van jou. Klik gauw op de roze button voor al onze toffe dierenuitjes!

dierenuitjes op kidsproof