icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Kidsclub PellikaanTerug naar het overzicht

Leuke sportieve clubjes voor kinderen zoals judo, dansles en peutergym bij Club Pellikaan!
Bij Club Pellikaan in Maastricht kunnen kinderen naar hartenlust bewegen, spelen en sporten!

Er is een speciale kinderopvang in de Kidsclub. Terwijl jij aan het sporten bent kan jouw kind zich uitleven op knutselwerkjes, verkleedpartijtjes of in de zandbak. De allerkleinsten kunnen tot rust komen en voor de oudere kids is er een hoek met sportieve spelcomputers. 

Ook is er een speciaal Familie Lidmaatschap bij Club Pellikaan. Het gezinsleven kan soms druk en intensief zijn, maar sporten helpt voor iedereen om lekker in hun vel te zitten!

Bij de Kidsclub kunnen kinderen voor verschillende leuke sporten kiezen. Veel van deze lessen zitten inbegrepen bij het lidmaatschap! Kies uit judo, dansles, peutergym of jeugdfitness. Er is genoeg te beleven voor iedere leeftijd!

Meer weten? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan.

Tip: wist je dat Kidsproof Maastricht ook de leukste, kindvriendelijke restaurants in de regio op een rijtje heeft gezet?

Club Pelikaan Maastricht

Dousbergweg 4
6216 GC Maastricht
Openingstijden Klik op de roze websitebutton voor een overzicht van de lestijden! Prijs Klik op de roze websitebutton voor meer info! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Weet jij al wat voor tof kinderfeestje je wilt geven dit jaar met je nieuwe klasgenootjes? Als je je nu aanmeld voor onze nieuwsbrief dan krijg je de leukste tips zo in je inbox! Er zijn echt heel veel mogelijkheden. Klik snel op de button om inspiratie op te doen!

nieuwsbrief kinderfeestjes