Peuterzwemles ClubPellikaanTerug naar het overzicht

Peuterzwemles met de EasySwim-methode doe je bij Club Pellikaan in Maastricht!
Is jouw kindje nog niet klaar voor de reguliere zwemles, maar wil je wel alvast beginnen? Geef je kindje dan op voor peuterzwemmen! Goed voor de band, contact met andere kindjes en meteen een goede voorbereiding op zwemles!

Zwemles is voor veel kinderen iets om naar uit te kijken! En bij Club Pellikaan is het helemaal leuk, want daar wordt gewerkt met de EasySwim-methode. Bij Zwemschool de Pellikaan gaan de kinderen direct het diepe in met een speciaal zwemvest aan. Uniek aan de EasySwim-methode is ook dat je kind één zwemdiploma haalt, wat gelijk staat aan A, B en C. 

Je hoeft geen lid te zijn van de club om mee te kunnen doen met zwemles. Er wordt gewerkt in kleine groepjes. Let op: houd rekening met een wachtlijst van ongeveer vier maanden. 

Wil je meer informatie? Klik dan snel op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: wist je dat Kidsproof Maastricht ook allerlei toffe kinderwinkels in de buurt op een rijtje heeft gezet?

Club Pellikaan Maastricht

Dousbergweg 4
6216 GC Maastricht
Openingstijden Klik op de roze websitebutton voor meer info over de lestijden. Prijs Je betaalt als niet-lid 159 euro voor een periode van 10 weken. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!

Vakantiekampen!

Onze categorie 'Op kamp' staat bomvol leuke kampen.

Voorproefje? In deze nieuwe blog vind je een aantal toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting.

Bekijk onze nieuwe blog