icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Zwemles Club PellikaanTerug naar het overzicht

Babyzwemmen, peuterzwemmen en zwemles met de EasySwim-methode doe je bij Club Pellikaan in Maastricht!
Zwemles is voor veel kinderen iets om naar uit te kijken! En bij Club Pellikaan is het helemaal leuk, want daar wordt gewerkt met de EasySwim-methode. Bij Zwemschool de Pellikaan gaan de kinderen direct het diepe in met een speciaal zwemvest aan.

De enthousiaste begeleiders leren de kinderen zwemmen aan de hand van praktijksituaties. Denk aan een val uit een boot of als ze in een wak zijn gevallen. Uniek aan de EasySwim-methode is ook dat je kind één zwemdiploma haalt, wat gelijk staat aan A, B en C. Thuis kunnen kids verder oefenen met de app Ezzy's Island. Zo maken ze op een interactieve manier kennis met alle onderdelen van de zwemles. 

Je hoeft geen lid te zijn van de club om mee te kunnen doen met zwemles. Er wordt gewerkt in kleine groepjes en met een korte wachtlijst. Is je kindje nog te jong voor zwemles? Doe dan mee met babyzwemmen of Peuter Zwemmen! Op deze manier kunnen kinderen al op jonge leeftijd in aanraking komen met het water en oefenen met zwemmen. Terwijl de kinderen les hebben, kunnen ouders genieten van een kopje koffie in de kantine of natuurlijk zelf sporten!

Wil je meer informatie? Klik dan snel op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: wist je dat Kidsproof Maastricht ook allerlei toffe kinderwinkels in de buurt op een rijtje heeft gezet?

Club Pellikaan Maastricht

Dousbergweg 4
6216 GC Maastricht
Openingstijden Klik op de roze websitebutton voor meer info over de lestijden. Prijs Klik op de roze websitebutton voor meer info! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Weet jij al wat voor tof kinderfeestje je wilt geven dit jaar met je nieuwe klasgenootjes? Als je je nu aanmeld voor onze nieuwsbrief dan krijg je de leukste tips zo in je inbox! Er zijn echt heel veel mogelijkheden. Klik snel op de button om inspiratie op te doen!

nieuwsbrief kinderfeestjes