Kinderyoga MaastrichtTerug naar het overzicht

Heerlijk ontspannen bij Kinderyoga in Maastricht, met docente Esther Slegers!
Kinderyoga is speciaal aangepast aan de belevingswereld van kinderen, en het maakt ze meer bewust van zichzelf, en van hun lichaam, adem, gevoelsleven en omgeving. Oftewel: spelend sterker worden! Dit merk je aan de houding, motoriek, concentratie, ademhaling, zelfvertrouwen en ontspanning van kinderen. 

De lessen worden gegeven door docent Esther Slegers, zij is ook gedragsspecialist. Naar gewone kinderyoga, biedt Esther ook therapeutische kinderyoga aan.

De lessen bestaan uit verschillende onderdelen: sommige oefeningen zijn individueel, anderen zijn juist samen om te leren samenwerken en vertrouwen op elkaar. Tijdens de les bewegen de kinderen op blote voeten en in makkelijk zittende kleding. 

Nieuwsgierig geworden? Klik dan snel op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: Onze nieuwsbrief ontvangen? We versturen hem maandelijks gratis met de leukste tips!

Kinderyoga Maastricht

Hunnenweg 19
6224 JN Maastricht
Openingstijden Klik op de roze websitebutton voor een overzicht van de lesdagen en -tijden! Prijs Klik op de roze websitebutton voor meer info! Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantie in Nederland!

Vakantie in Nederland!

Velen blijven dit jaar in Nederland met vakantie. Komt dat even goed uit! Wij hebben een geweldig vakantieland en kidsproof heeft 26 toffe uitjes in verschillende regio's voor je verzameld. Dus waar jij ook op vakantie bent in Nederland, er zit vast een goede tip voor je tussen!

26 vakantieuitjes eigen land!