Klimcentrum Neoliet HeerlenTerug naar het overzicht

Wil je leren sportklimmen? Bij Klimcentrum Neoliet ervaar je zelf deze stoere sport!
Echt kennismaken met de klimsport? Dus iedere week klimmen, als een echte sport, en steeds beter worden? Hoger klimmen, sterker en leniger worden? Ben jij een echte avonturier? Dan is klimmen bij Neoliet in Heerlen iets voor jou.

Je kunt meteen lid worden van de Neoliet KlimKlUP, of beginnen met een proefabo. Met het proefabo ga je 8 keer meetrainen in één van de bestaande trainingsgroepen. Daarna kun je lid worden van de Neoliet KLlimKlUP. Klimmen is superstoer: steeds meer kinderen doen dit als sport!

Neoliet organiseert klimtrainingen voor kinderen en jeugd vanaf 6 jaar. Bijna iedere dag van de week kun je meetrainen in de klimhal in Heerlen. Van klimmen word je sterk en lenig, je leert om te gaan met veiligheid en je gaat je eigen grenzen verleggen op jouw tempo. Daarnaast is gezelligheid erg belangrijk! Ook kun je ieder jaar meedoen aan verschillende wedstrijden en evenementen.

Klimmen met het hele gezin? Dat gebeurt steeds vaker en is bij Neoliet ook mogelijk! Ouders kunnen een cursus volgen wanneer de kinderen zelf ook lekker klimmen. Genieten van een kopje thee of koffie is natuurlijk ook mogelijk!

Alle trainers zijn opgeleid. Neoliet is een erkend NKBV en NOC-NSF opleidingscentrum.

Meer informatie vind je als je op de roze websitebutton klikt!

TIP: Bekijk hier nog 10 sportieve clubjes in Zuid-Limburg!

Neoliet

Stadionbaan 52
6416 CS Heerlen
Openingstijden Klik op de roze websitebutton voor actuele openingstijden en verschillende trainingstijden Prijs Klik op de roze websitebutton voor actuele prijzen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips