icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Ski- en snowboardlesTerug naar het overzicht

Proeflessen, privélessen, (spoed)cursussen op de ski of op het snowboard. Te volgen bij SnowWorld!
Nog nooit geskied of geboard? Of misschien al wel, maar wil je heel graag je techniek verbeteren en nog beter worden? Volg dan ski- of snowboardles bij SnowWorld in Landgraaf!

Er zijn verschillende mogelijkheden voor lessen en cursussen. Wil je het een keer proberen? Boek dan een proefles. Maar je kunt ook kiezen voor een privéles, of samen met één van je ouders tijdens een Ouder & Kind snowboardles.

Liever een cursus? Er is al een skicursus voor kinderen vanaf 3 jaar. Volg een paar weken achter elkaar 55 minuten of 85 minuten les.

Alle informatie over de verschillende lessen en cursussen vind je via de roze button. Er zit vast iets voor je bij!

Tip: wil je op de hoogte blijven van leuke activiteiten bij jou in de buurt? Schrijf je dan nu in voor onze gratis Nieuwsbrief!

Snow World Landgraaf

Witte Wereld 1
6372 VG Landgraaf
Openingstijden Klik op de roze websitebutton voor een overzicht van alle cursus data! Prijs Verschilt per cursus en periode, klik op de roze websitebutton voor meer info! Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kidsproof reporters op pad!

Kidsproof reporters op pad!

Regelmatig sturen wij onze Kidsproof reporters op pad om voor jou verslag uit te brengen van toffe plekken en uitjes. Je kunt deze, en nog veel meer andere leuke tips als knutselen, koken & schminken, lezen op onze blogs-pagina!

Blogs-pagina.