• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Collega’s gezocht

Inspiratie 

Elke dag inspireren onze Kidsproof-sitemanagers de ouders in hun regio met héél veel eropuit-tips, leuke clubjes & workshops voor kinderen, originele verjaardagsfeestjes, kindvriendelijke koffie- en lunchplekjes en nog veel meer! 

 

De kracht van onze sitemanagers 

Elke Kidsproof-regio heeft een eigen sitemanager. Want voor die lokale adresjes en unieke tips, heb je een insider nodig. Iemand die woont in de betreffende stad of regio en daar alle leuke plekjes kent.  

Ze inspireren andere ouders met content via de site, social media en nieuwsbrieven. Én ze adviseren lokale ondernemers over hoe zij hun doelgroep nog beter kunnen bereiken.  

En ze zijn ook nog eens héle leuke collega’s! We delen zoveel mogelijk tips en ervaringen met elkaar, komen regelmatig bij elkaar om nieuwe ideeën te ontwikkelen en werken samen aan ons grotere doel: álle ouders van Nederland inspireren om samen met hun kinderen te genieten van hun vrije tijd. 

Om dit voor elkaar te krijgen werken onze sitemanagers samen met een team van contentmedewerkers én ambassadeurs aan onze content.  

 

Wil je onderdeel worden van ons team? 

Op dit moment zoeken wij: 

Sitemanager voor Kidsproof Zuid-Limburg 
Stuur een mailtje aan Susanne (susanne@kidsproof.nl) en vertel haar daarin alvast iets meer over jezelf, je regio en je ambitie. 

Ambassadeurs voor verschillende regio’s 
Ga jij er graag op uit met je kind(eren) in jouw regio? Ben je goed in schrijven en fotograferen? Vind je het leuk om nieuwe hotspots te ontdekken, premières te bezoeken, workshops te testen? En lijkt het je leuk om hier als (vrijwillig) Kidsproof ambassadeur over te bloggen? Stuur dan een mailtje naar info@kidsproof.nl, dan brengen we jou in contact met de sitemanager van jouw regio.