Huur een bakfietsTerug naar het overzicht

Bij Cycle Center in Valkenburg aan de Geul huur je gemakkelijk een (elektrische) bakfiets!
Heb je zin om een heerlijk dagje te fietsen door Zuid-Limburg? Dan moet je bij Cycle Center zijn! Ze hebben hier een verschillende (elektrische) bakfietsen te huur. Voor sportieve ouders!

In alle bakfietsen kan je een MaxiCosi klikken en dan nog hebben de kids genoeg beenruimte over. Op het bankje is plek voor maximaal 2 kinderen. Met de elektrische bakfiets kan je makkelijk heuvelachtige dagtochten maken. De batterijduur van een electrische bakfiets is ongeveer hetzelfde als die van een gewone elektrische fiets.

Het is heel gemakkelijk om een fiets te huren, de ervaren chauffeurs leveren de fiets zelfs graag af op jouw (vakantie)adres. 

Naast het verhuren van fietsen, adviseren ze je hier ook graag over de leuke plekjes in de omgeving! Er ligt altijd een routekaart voor je klaar. Ook leuk, combineer je uitje met een luxe picknick of een cultureel uitstapje. 

Klik voor meer info door naar de website via de roze button.

TIP: wist je dat Kidsproof Zuid-Limburg ook de lekkerste, kindvriendelijke restaurants in de regio op een rijtje heeft gezet?

Cycle Center ParCours

De Leeuwhof 21
6301 KZ Valkenburg aan de Geul
Openingstijden Klik door naar de website via de roze button voor de actuele openingstijden. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantie in Nederland!

Vakantie in Nederland!

Velen blijven dit jaar in Nederland met vakantie. Komt dat even goed uit! Wij hebben een geweldig vakantieland en kidsproof heeft 26 toffe uitjes in verschillende regio's voor je verzameld. Dus waar jij ook op vakantie bent in Nederland, er zit vast een goede tip voor je tussen!

26 vakantieuitjes eigen land!