Tafelconfetti voor feestjesTerug naar het overzicht

Tafelconfetti van De Confetti Fabrique maakt een feestje nog leuker en vrolijker!
Christianne maakt tafelconfetti in allerhande thema's en voor elk soort feest of viering.

Heb jij een leuk feestje te vieren van een prinsessenfeest tot aan een speciaal themafeest, luxe diner of babyshower? Ben jij gek op een feestje en net even dat extratje te geven? Deze tafelconfetti kun je gebruiken om de tafels feestelijk te versieren. De confetti kan zelfs meerdere keren/jaren worden gebruikt en is ook leuk als aandenken in o.a. een fotoboek, fotolijstje of in een knutsel.

Met één zakje kom je al heel ver; er zit 25-30 gram in een zakje van 14 x 20 cm. Het is gemaakt van allerlei soorten papier en karton (waarvan sommige een witte achterzijde hebben).

De confettimixen zijn uniek. In een confettimix zitten veel verschillende soorten papier, vormen en maten. Alles is met de hand gemaakt: elk stukje papier is met de hand geknipt, geplakt, gestanst, gevouwen of geponst.

Er zit veel liefde, werk en tijd in elke mix en daar zijn de prijzen op afgestemd. Een zakje kost € 3,49 - in de winkel, op Etsy én direct via mij. Plus natuurlijk eventuele verzendkosten. 

Ook op maat gemaakte confettimix is mogelijk!

Christianne houdt van de natuur en denkt graag aan het milieu en daarom:
? is haar confetti voor 75% gemaakt van hergebruikt papier
? is de confetti verpakt in een hersluitbare en dus herbruikbare polybag
? verzend ze de confetti in hergebruikte doosjes of enveloppen

Meer informatie? Klik op de roze websitebutton!

TIP: schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laaste nieuwtjes. Je kunt ons ook volgen op facebook en insta!

De Confetti Fabrique


Maastricht
Openingstijden nvt Prijs Een zakje kost € 3,49. Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantie in Nederland!

Vakantie in Nederland!

Velen blijven dit jaar in Nederland met vakantie. Komt dat even goed uit! Wij hebben een geweldig vakantieland en kidsproof heeft 26 toffe uitjes in verschillende regio's voor je verzameld. Dus waar jij ook op vakantie bent in Nederland, er zit vast een goede tip voor je tussen!

26 vakantieuitjes eigen land!