Brooderie en StadstaverneTerug naar het overzicht

Aan het stadspark genieten van een hapje en een drankje bij Talentino De Greune Luiper.
Bij TALENT krijgen “Talenten” met een psychiatrische en/ of verstandelijke beperking de mogelijkheid om op bourgondische en ambachtelijke wijze gasten te laten genieten van hun culinaire talenten. (Jong-)volwassenen krijgen hier de kans om in kleine groepjes, onder professionele begeleiding van echte leermeesters, te leren werken in de horeca.

Het grote terras met een bevoorrechte ligging aan het stadspark is een ideale uitvalsbasis om te genieten van tapas of borrelgarnituren. Begeleid door uitgelezen wijnen en Limburgse speciaalbieren van de tap. Genieten van het grote terras met uitzicht op het groen.

In de Brooderie kan men terecht voor verse producten uit de eigen bekkerie. Tevens kun je hier terecht voor streekproducten, afhaalbroodjes, maar ook voor een goed gevulde picknickmand voor onderweg.

Voor meer informatie ga je naar de website via de roze websitebutton.

TIP: Neem ook eens een kijkje op onze eropuit-pagina!

Talentino De Greune Luiper

Koningsplein 101
6224 EH Maastricht
Openingstijden maandag t/m zondag van 07.00 tot 20.00 uur Prijs zie website via de roze websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to school!

Back to school!

Alweer een hele week op school zit erop hier in onze regio! En sommige zijn deze week van start gegaan. Nieuw schooljaar betekend ook tijd voor nieuwe uitdagingen! Heb jij al een tof (sport)clubje uitgekozen? Check snel de themapagina 'Clubjes'

Themapagina Clubjes.