De Uitagenda voor kinderen in Zuid-Limburg
Uitagenda

De Uitagenda voor kinderen in Zuid-Limburg

Dagje op stap met kids in de omgeving van Maastricht, Heerlen, Valkenburg, Sittard en Vaals? Onze Uitagenda staat vol met te gekke voorjaarsuitjes, weekendtips, wandelingen in de natuur en dagjes weg! Wat is er vandaag, morgen of dit weekend te doen?

Check onze favoriete familie-activiteiten in de lente, wandelroutes, buitentips en uitstapjes voor het hele gezin!

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 61 resultaten
Pagina: 12
totaal 61 resultaten
Pagina: 12

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Zuid-Limburg!

De leukste uitstapjes, kidsproof hotspots, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Zuid-Limburg: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? De leukste hotspots ontdekken? In onze Uitagenda vind je alle Kidsproof tips. Een handige verzameling van leuke dingen om te doen met kinderen. Dagjes uit, uitstapjes met kinderen, een dagje weg met het gezin. Kindvriendelijke events, kinderactiviteiten, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops. Hier vind je alle uitjes met kinderen die er bij jou in de buurt te doen zijn.


Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard

Op Kidsproof Zuid-Limburg vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Maastricht, Heerlen, Sittard, Kerkrade, Valkenburg, Landgraaf, Geleen en Eijsden! Hier vind je alles wat nieuw is in de regio, onze favorietenlijstjes en handige cityguides.

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)