icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2
De Uitagenda voor kinderen in Zuid-Limburg
Uitagenda

De Uitagenda voor kinderen in Zuid-Limburg

Onze Uitagenda staat bomvol toffe activiteiten die je op een specifieke dag kunt doen met kinderen in de omgeving van Maastricht, Heerlen, Sittard en Vaals.

Onze agenda is weer gevuld met leuke uitstapjes voor de zonnige en regenachtige dagen deze zomervakantie.

Tips van de maand:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 157 resultaten
Pagina: 12345
totaal 157 resultaten
Pagina: 12345

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Zuid-Limburg!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Zuid-Limburg: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard

Op Kidsproof Zuid-Limburg vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Maastricht, Heerlen, Sittard, Kerkrade, Valkenburg, Landgraaf, Geleen en Eijsden!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)