Wij verzamelen uitjes voor je in Zuid-Limburg!

Wij verzamelen uitjes voor je in Zuid-Limburg!

Onze uitagenda staat altijd vól met leuke activiteiten die je op 'n specifieke datum kunt doen, zoals events, knutselmiddagen, workshops, voorstelling en vakantieprogramma's. Tussen al onze tips vind je vast iets leuks!

PS: er zijn ook nog eens heel veel leuke gezinsactiviteiten die je élke dag kunt doen in Zuid- Limburg, kijk daarvoor even tussen de Eropuit-tips!

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 117 resultaten
Pagina: 1234
totaal 117 resultaten
Pagina: 1234

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Zuid-Limburg!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Zuid-Limburg: wij hebben ze állemaal voor je verzameld! Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard?

Extra tips voor de herfstvakantie, Sinterklaas, Halloween en kerstvakantie

Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn. Met extra veel leuke tips voor in de herfstvakantie, rondom Sinterklaas en Halloween, en leuke dingen om te doen in de kerstvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard

Op Kidsproof Zuid-Limburg vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Maastricht, Heerlen, Sittard, Kerkrade, Valkenburg, Landgraaf, Geleen en Eijsden!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)