Wij verzamelen uitjes voor je in Zuid-Limburg!
Uitagenda

Wij verzamelen uitjes voor je in Zuid-Limburg!

Onze uitagenda staat altijd vól met leuke activiteiten die je op 'n specifieke datum kunt doen, zoals knutselmiddagen, workshops, voorstellingen en vakantieprogramma's. Helaas zijn er nog steeds geen evenementen mogelijk.

TIP: Online worden er wel weer allerlei activiteiten aangeboden en een frisse neus halen mag ook nog steeds!

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 74 resultaten
Pagina: 123
totaal 74 resultaten
Pagina: 123

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Zuid-Limburg!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Zuid-Limburg: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard

Op Kidsproof Zuid-Limburg vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Maastricht, Heerlen, Sittard, Kerkrade, Valkenburg, Landgraaf, Geleen en Eijsden!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)