Wij verzamelen uitjes voor je in Zuid-Limburg!
Uitagenda

Wij verzamelen uitjes voor je in Zuid-Limburg!

Onze uitagenda staat altijd vól met leuke activiteiten die je op 'n specifieke datum kunt doen, zoals knutselmiddagen, workshops, voorstellingen en vakantieprogramma's. Helaas zijn alle evenementen momenteel afgelast t/m 18 november!

TIP: Wil je ergens heen? Neem je mondkapje mee en vergeet niet van te voren te reserveren.

Tips van de maand:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 123 resultaten
Pagina: 1234
totaal 123 resultaten
Pagina: 1234

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Zuid-Limburg!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Zuid-Limburg: wij hebben ze állemaal voor je verzameld! Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard?

Extra tips voor de kerstvakantie en de feestdagen

Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn. Met extra veel leuke dingen om te doen met kinderen in de kerstvakantie en in de winter.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard

Op Kidsproof Zuid-Limburg vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Maastricht, Heerlen, Sittard, Kerkrade, Valkenburg, Landgraaf, Geleen en Eijsden!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)