• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kidsproof PlattegrondTerug naar het overzicht

Wij hebben fijne 'Kidsproof'-adressen voor je verzameld op onze Kidsproof Plattegrond Limburg!
Heb jij 'm al gezien? Onze Kidsproof plattegrond?
Wij hebben fijne adressen in Limburg voor je verzameld en uitgestippeld op de kaart. Van 'Eropuit in de Natuur' tot 'Shoppen en uit eten' en van 'Cultureel' tot 'Sport, Spelen & Clubjes'!

Downloaden en ophalen
Klik op de websitebutton om hem te bekijken of downloaden. En heel handig, als je op de plattegrond op een tip klikt kom je gelijk bij meer informatie!
Wil je hem liever geprint in handen hebben? Hij is onder andere af te halen bij de VVV's, campings/hotels en de kindvriendelijke adressen die we voor je hebben uitgestippeld.

Wil jij hem uitdelen op jouw locatie, event, school en/of vereniging? Laat het weten via de 'Direct mailen'-knop, dan sturen we je een stapel toe.

Natuurlijk hebben we nog veel meer tips voor je verzameld op onze website van Kidsproof Zuid-Limburg. We zijn benieuwd naar jouw favorieten!

TIP: like en volg ons op facebook en insta voor dagelijkse tips en het is super handig om je aan te melden voor onze nieuwsbrief!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Gratis inspiratie voor de zomervakantie!

Gratis inspiratie voor de zomervakantie!

Kijk jij ook al zo uit naar de zomervakantie waarin je allemaal leuke dingen kunt gaan ondernemen met het gezin? Meld je dan nog even snel aan voor onze nieuwsbrief dan komen al die toffe uitjes zo in je inbox!

Schrijf je in!