Leuke activiteiten voor Moederdag in Zuid-Limburg
Moederdag

Leuke activiteiten voor Moederdag in Zuid-Limburg

Op Moederdag beginnen we natuurlijk met een gezellig moederdagontbijt of brunch, een kadootje voor mama en zelf gemaakte knutsels.

Daarna is het leuk om er samen op uit te gaan in Zuid-Limburg en er een speciale dag van te maken!

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 3 resultaten
Pagina: 1
totaal 3 resultaten
Pagina: 1

Tips van de maand | Uitagenda

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Zuid-Limburg!

De leukste uitstapjes, kidsproof hotspots, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Zuid-Limburg: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? De leukste hotspots ontdekken? In onze Uitagenda vind je alle Kidsproof tips. Een handige verzameling van leuke dingen om te doen met kinderen. Dagjes uit, uitstapjes met kinderen, een dagje weg met het gezin. Kindvriendelijke events, kinderactiviteiten, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops. Hier vind je alle uitjes met kinderen die er bij jou in de buurt te doen zijn.


Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard

Op Kidsproof Zuid-Limburg vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Maastricht, Heerlen, Sittard, Kerkrade, Valkenburg, Landgraaf, Geleen en Eijsden! Hier vind je alles wat nieuw is in de regio, onze favorietenlijstjes en handige cityguides.

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)