icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

COACH MaastrichtTerug naar het overzicht

Een programma voor kinderen met overgewicht. Op naar een gezonder leven met COACH Maastricht!
Denk jij wel eens na over gezond eten en bewegen? Dat is wat COACH doet. Gezond eten en bewegen is namelijk heel erg belangrijk! 

COACH richt zich op de gezondheidszorg voor kinderen met overgewicht. Er worden verschillende toffe en sportieve activiteiten georganiseerd waarbij je lekker in beweging bent. Ook kun je leren welk eten gezond is, en ook nog eens mega lekker smaakt!

Je bent niet de enige die mee doet aan het programma. Ook je ouders, broertjes en zusjes mogen meedoen! De programma's worden aangepast aan het gezin, waardoor het leuk wordt om het samen vol te houden. Teamwork!

Wist jij al dat er in een glas chocomelk wel 6 suikerklontjes zitten?! Klik voor meer leuke feitjes of voor meer informatie over COACH op de roze button!

Tip: op zoek naar leuke kinderwinkels in Maastricht? Kijk hier voor onze tips. 

COACH Maastricht

P. Debyelaan 25
6229 HX Maastricht
Openingstijden Zie website voor meer informatie Prijs Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Volop leuke activiteiten te doen!

Volop leuke activiteiten te doen!

Ondanks dat we nog steeds in een soort lockdown zitten door corona, kan er gelukkig nog steeds genoeg! We verzamelen volop leuke activiteiten voor thuis, online en buiten in onze uitagenda en eropuit-pagina!

Heel veel toffe uittips!